Zobacz pełną wersję : Podgrzewane lusterka problem
Witam mam problem bo w mojej hondzie rok 2001 3drzwi podgrzewa tylko jedną stronę lusterka od kierowcy strony a od pasażera nie czy w hondach jest podgrzewanie tylko na jedna stronę? A druga sprawa to chodzi mi o podświetlenie licznika. Mam czerwone fabryczne podświetlenie ale niestety w nocy nie widać wskazówek n tym świetle. Co może być przyczyną?
Niekazdy model ma podswietlane Wskazowki ...
Lusterka moze masz bezpiecznik walniety badz sama instalacja Kaput. Lusterka seryjnie podgrzewane czy folia montowana
Tak wogole to jest dzial ELEKTRKA
co do podgrzewania albo styki na macie zasniedzialy, albo masz uwalona mate grzewcza. wez jakis miernik i pomierz sobie mate, ale na poczatek obadaj styki
To fabryczne podgrzewanie lusterek nic nie zmieniałem. Więc muszę sprawdzić a z tymi wskazówkami to lipa może będę musiał pomalować je farba fluorescencyjną. Tylko najgorsze że cięzko ten licznik wyjąc mam wersje poliftingu i trzymają ją dwie srubki od góry i nie ma już później żadnych a nie chce wyjść.
musisz miec zatrzaski trzeba po odkreceniu 2 srubek mocniej pociagnac, ale tez zeby nie urwac. wnioskuje po swoim 5 genie. dodatkowo jedna srubke mialem pod zegarkiem, i ona tez trzyma. 6 gena nie znam strzelam poprostu
Witam mam problem bo w mojej hondzie rok 2001 3drzwi podgrzewa tylko jedną stronę lusterka od kierowcy strony a od pasażera nie czy w hondach jest podgrzewanie tylko na jedna stronę? A druga sprawa to chodzi mi o podświetlenie licznika. Mam czerwone fabryczne podświetlenie ale niestety w nocy nie widać wskazówek n tym świetle. Co może być przyczyną?
Jeśli chodzi o wskazówki to też tak miałem. Nie było ich wcale widać w nocy.
Okazało się że poza oświetleniem od środka liczników są też dwie żarówki u góry, które oświetlają właśnie wskazówki ale od przodu.
Po ich wymianie widać super :)
U mnie wystarczyło wykręcić właśnie te dwie śrubki o których piszesz. Trzeba tylko przy wyciąganiu tego plastiku uważać żeby nie urwać zaczepów - są dwa na dole.
Pozdrawiam i powodzenia.
Bartek