Zobacz pełną wersję : Angel eyes a xenony
Hej
Zamierzam kupić te angel eyes kolor chrome do mojej Hani.
http://allegro.pl/item109470765_angel_eyes_honda_civic_95_98_soczewk i.html
I chciałbym przy okazji kupić do niej xenonowe żarówy, które będą najlepsze i w miarę w normalnej cenie, nie wiem czym się różnią H4 od H7, także proszę o rady.
nie wystarczy ze kupisz sobie ksenonowe zarowki, potrzebujesz duzo wiecej rzeczy ( przetwornik, machanizm poziomujacy itp itd)... chyba ze chcesz zenony ;)
można na allegro kupić jakiś zestaw? i ile by to mniej więcej kosztowało za obydwie lampy?
nie wiem czy na allegro, ale mysle ze za przyzwoity zestaw do przerobki poltora musisz liczyc
nie zapominaj takze ze musisz miec spryskiwacze reflektorow ;)
Simpson_CiViC
14-06-06, 21:51
Red poczytaj sobie najpierw jak sie ludziom te ringi sypią bo podobno lubią sie przepalać. Do xenonu to wogóle inna budowa lampy ale jak sie ktoś uprze ... W każdym razie mi już przeszły. W 6genie wygląd za dnia troche badziewiarski.
dobra pipcę te xenony ale angel eyes będą koniecznie ;]
zestaw xenonu to jakies 500-600zl , ja wczoraj zamowilem do siebie i jutro beda, tylko ze bede mial w bixenonowej soczewce a to troszke inna sprawa niz te koreansko japonsko indonezyjskie angel eye
Simpson_CiViC
15-06-06, 15:30
zestaw xenonu to jakies 500-600zl , ja wczoraj zamowilem do siebie i jutro beda, tylko ze bede mial w bixenonowej soczewce a to troszke inna sprawa niz te koreansko japonsko indonezyjskie angel eye
Wkladasz soczewe w oryginalne lampy czy dorwałeś gdzieś całe lampiony :?:
Ringi w xenonie to siakieś 2 kafle ale mi na ringach nie zależy :570:
wkładam soczewke w oryginalna lampe.
Angel Eyes łatwien na BiXenon przerobic, bo juz maja soczewki, ktore sie przerabia.
Simpson_CiViC
15-06-06, 17:03
wkładam soczewke w oryginalna lampe.
A możesz zdradzić od jakiego auta soczewka :?: Od bety 3 podobno "pasują" bo i tak pewnie coś trzeba podłubać.
ja mam od audi a4 czy a6 valeo, sa takie same, przetwornice i palniki beda jutro, maja byc hella, co by nie bylo to trzeba ciac odblaski. zrobie fotorelacje moze jesli dorwe aparat.
Simpson_CiViC
15-06-06, 17:11
Byłoby *****iście. Powodzenia ;)
Jinjet, a na zlocie mówiłeś coś o końcu inwestycji w auto...
A teraz dopiero skóra, teraz zenony... Chyba czaisz się na okładkę ;)
Jinjet, a na zlocie mówiłeś coś o końcu inwestycji w auto...
A teraz dopiero skóra, teraz zenony... Chyba czaisz się na okładkę ;)
moze glowna rola czas tuningu, albo GT okladka ;) :P