Zobacz pełną wersję : Zaślepka radia EJ9 95r. Jest coś takiego?
Witam. Czy istnieje coś takiego jak ori zaślepka w miejscu fabrycznego radia? Nie mam radia, nie bede miał i chce czymś zatkać tą dziure :) Idąc tropem że jest zaślepka anteny, wycieraczki, poduszki itd. powinno być coś takiego, tylko nie moge nigdzie znaleźć. Ktoś, coś wie na ten temat? Przewertowałem forum ale temat nie był poruszany.
taka zaślepka jak najbardziej istnieje... kiedyś coś takiego widziałem
ale w polskich realiach nie wkładał bym zaślepki... dlaczego? jakiś ch.. może pomyśleć że tam masz nie wiadomo jak wypasiony sprzęt schowany właśnie pod zaślepką....
znam przypadek gdzie gościowi 3 szyby wyj..... żeby zobaczyć że nic tam nie ma:D
zaslepka istniej, w serwisie powiedzieli za nia okolo 130 pln..., za 12 pln kupilem uniwirsalny schowek w miejsce radia rozmiar 1din, pasuje idealnie, pozdrawiam
uniwirsalny schowek w miejsce radia rozmiar 1din, pasuje idealnie
Własnie średnio pasuje, mam taki też włożony i niestety wykonanie jest do kitu. Moze mam felerny egzemplarz. Zbyt duzy kołnierz ma ten schowek, a podobno własnie 1din...