PDA

Zobacz pełną wersję : dvd boschmann

Bono
12-06-06, 09:06
dvd klik (http://www.allegro.pl/item108216420_multimedialny_odtwarzacz_dvd_firmy_b oschmann_g12.html)

czy warto dokupić takie dvd, jako uzupełnienie zestawu audio w samochodzie?mam dobre radio cd blaupunkta, a dzięki dokupieniu boschmanna, można by oglądać dvd, i słuchać mp3:) oczywiście należy też dokupić jakieś LCD do auta..

ppm702
12-06-06, 09:35
lipa Panie - tani ale laser pewnie po roku siądzie. O jakości dźwięku i obrazu wolę się nie wypowiadać. Do taniego lansu wystarczy, tylko czy o to chodzi?

Wally
12-06-06, 23:26
Wiem ze BM jest tutaj kompletnie zjechany z blotem i w pewnych kategoriach macie racje ale mam radio mp3 boschmann'a od roku. Jest na stale zamontowane w autku i jeszcze NIGDY nie przeskoczylo, zapewniam Was NIGDY, czy to na CD czy CD MP3, pomimo ze mieszkam w domku do ktorego dojezdzam po totalnych bezdrozach a i po Wawie sie troche rozbijam. Owszem, tuner nie jest szalenie czuly i w trasie ciezko znalezc jakas stacje i troszke bardziej szumi ale jakosc za taka cene jest naprawde spoko.

ppm702
13-06-06, 02:04
powiedz mi, czy mówimy o skakaniu, czy o jakości dźwięku? Chyba się nie zrozumieliśmy

Bono
13-06-06, 08:45
no ok, ale mówimy tutaj o dvd/vcd/mp3, bez radia. ma to być dodatkowy odtwarzacz tylko do dvd/mp3 i małego lcd z 6-7'', tak więc, czy ktoś sie orientuje jak to chodzi??

Wally
13-06-06, 09:36
lipa Panie - tani ale laser pewnie po roku siądzie.

Zrozumialem, ze w tym zdaniu chodzi Ci wlasnie o skakanie a nie jakosc, moze faktycznie troche sie minelismy :)

Mniejsza o wiekszosc, BM napewno jest shit'em ale ze wszystkich niemarkowych cykadełek typu Medion, Dalco, First itp jakosc dzwieku buszmana jest lepsza - sprawdzalem w kilku autach znajomych. Dodam tylko, ze w autach ktore mialy zamontowane w/w radyjka, glosniki byly seryjne lub wlasnie z niskiej polki. Moim zdaniem BM jako audio z polki low-budget, tylko po to zeby cos gralo i umilalo stanie w korkach, BM jest ok.

Jesli moj wywod wybiega poza tematyke pytania Bono to sorka ;)

Bono, napisz najlepiej czego oczekujesz po tym Dvd, fajnie gdybys dal przyklad swojego obecnego audio i zasobnosci portfela, wowczas kazdy oceni jakiej klasy sprzet Ci odpowiada i odpowiedz na Twoje pytanie bedzie pelniejsza.

Bono
13-06-06, 09:47
cóż---audio to:
radio - blaupunkt CD 70 - hamburg
piecyk- magnat scorpion 600
zmieniarka na 10 cd blaupunkt
skrzyneczka - home made - na magnacie x-press
głośniki przód - w trakcie budowy(bedzie magnat albo hertz)
no i chce własnie takie dvd BM i jakieś małe LCD- niskobudżetowe, to oglądania w korkach itp..
czego oczekuje?otóż jak by doszedł BM, to zmieniarka pójdzie weg, bo na dvd można zmieścić o wiele więcej mp3:) i czasem obejrzeć sobie jakiś filmik:) i to wszytko, no ewentulanie w przyszłości kamerka cofania dojdzie.
BM zamontuje w konsoli środkowej w miejsce schowka na kasety, a LCD będzie wyjeżdżało z kratki nawiewu, tej dużej na podszybiu...taki mam plan:)

MartinS
13-06-06, 21:23
do lansu i oglądania w korkach wystarczy w zupełności, rozumiem że nie będziesz robił typowego zestawu do kina ?

Bono
13-06-06, 21:59
nie! to nie bedzie zaden komplet do kina...jedynie co może jeszcze dorzuce, to kamerke cofania...

civic45
13-06-06, 22:26
buszmen napewno audiofilski nie będzie ale jeśli mówimy o mp3 to chyba nic nie będzie audiofilskie
ja bym ci jednak radził opylić wszystko co masz i kupić jeden kombainik clariona alpine albo coś innego markowego bo jeśli chodzi o dvd to raczej się na buszmenie nie naoglądasz np; http://www.allegro.pl/item110027181__pioneer_avh_6500_dvd_mp3_vcd_cdrw_o kazja_.html
a jak chcesz samo dvd to np http://www.allegro.pl/item109993196_panasonic_cx_dvp292_pilot_mp3_dvd_vc d_okazja_.html