Zobacz pełną wersję : Lotka i Lusterka Spoon do HB (92-95)??
http://img56.imageshack.us/img56/6610/02vi4mh.jpg
Tak jak w temacie gdzie i za ile kupie taka lotke :?:
to pytanie na styling - po to powstał ten dział. Przenoszę
u Adama za 550 jak tylko ruszy tyłek do zrobienia ich... :wink:
A w jakims sklepie jej nie dostane w Polsce :?: Albo ktos sprowadza moze takie gadzety i za ile :?:
Jest z karbonu za 1000 zl a ja nie potrzebuje z karbonu no i cena za wysoka jak dla mnie :shock:
orginalna spoona kosztuje jakies 700zł
nie wime czy sa dosptpne ale wime ze sa warte tyle
no napisal przeciez Pati, ze Adam bedzie robil takie za 550zl.
warte to pewnie sa i mniej, bo to raptem kawalek plastiku, ale pytanie po ile je ludzie sprzedaja... ja za 600 złotych nie widziałem lotek spoona.
Nie bede zakladal nowego tematu :grin:
Ile musze dac za lustrerka spoona ? I to samo pytanie gdzie je dostane
ebay, AdamR, Octane... Manual okolo 200 elektryka okolo 450... Oczywiscie Spoon Look
Za 200 zl kupie ?? To lotka byla by drozsza od lusterek :shock:
Za 200 zl kupie ?? To lotka byla by drozsza od lusterek Shocked
Oczywiscie Spoon Look
:wink:
mighty, Co tak spamujesz ? :)
Spoon Look :?: Czyli takie jak na focie :roll:
http://img207.imageshack.us/img207/7152/spoon4vk7tf.jpg
Chcialem kupic sobie lusterka spoona do mojej Hani zamiescilem nawet temat w dziale Kupie ale nikt sie nie odzywa moze wiecie gdzie moge je kupic albo ktos moze ma takie gdzies na stanie tylko nowe
Nieznam sie za bardzo na ebayu :( Dlatego chce zeby mi to ktos zalatwil albo moze ktos juz ma takie lusterka i chce pchnac. Dlatego bede wdzieczny za kazda pomoc
JA moze niedlugo bede cos zamawial, bo mam teraz dojscie do czesci z US to moglbym Ci sciagnac, ale to na przestrzeni miesiaca dopiero...
A ja mam inne pytanie dotyczące tych lusterek.
1. Jak w nich widać w porównaniu do orginalnych (oczywiście o podróbach mówie )
2. Czy one sie skłądają. Np jak ktos stuknie lusterkiem o lusterko czy cuś.
A ja mam inne pytanie dotyczące tych lusterek.
1. Jak w nich widać w porównaniu do orginalnych (oczywiście o podróbach mówie )
2. Czy one sie skłądają. Np jak ktos stuknie lusterkiem o lusterko czy cuś.
Ja mam spoony i moge odpowiedziec.
1. W porownianiu do orginalow napewno jest gorzej tzn, widac mniej bo sa mniejsze.
Ja jak je kupilem to byly w nich normalne szkla w ktorych wogole nic nie bylo widac ale po dorobieniu sfercznych jest naprawde bardzo dobrze. Ja sie juz przyzwyczailem i bardzo dobrze wszystko widze podczas latania miedzy pasami.
2. Nie skladaja sie, wiec jak ktos ci stuknie w lusterko to mozesz zamawiac nowe :) chyba ze da sie je pokleic :)
EEE to ja pier.... taki interes. Kupie sobie skladane elektrycznie :P.
po dorobieniu sfercznychjaki to ~ wydatek?
30 zl/szt ale warto, bo na normalnych szklach nic nie bylo widac.
Troche odkop , ale mam jakies lustra spoon style( dodane do auta) w kolorze, jest jakas wiazka elektryczna, ale mniejsza oto, mam 182 wzrostu, fotele seria, lustra wyregulowalem recznie na maxa zeby gore widziec, i jak siedze w fotelu, to widze ladnie praktycznie tylko ziemie... Maja ciulowata regulacje? Zle lustro? Wystarczy dorobic? Lustra obudowie w nich sa sporo wygiete w gore, a i tak nic nie widac, czy to niestety jakas tania podjebka i nic z tym nie zrobie i poszukac seryjnych ??
To ze sa mniejsze i mniej widac bym przebolal, ale jazda z takimi co widac ziemie to masakra.