PDA

Zobacz pełną wersję : Kable WN SENTECH d14a4

wojtek87
12-11-09, 19:53
Witam.
Mam pytanie do kogoś kto kupował w niedawnym czasie kable WN firmy SENTECH do d14a4.
Przeglądajac tematy na tym forum natknołem sie na kilka postów dotyczących błędów w katalogu Sentecha.
Katalog podaje ze powinny pasowac kable o oznaczeniu 8169.

Czy może ktoś jednoznacznie potwierdzic (czy ktoś takie kupił i pasowały) ze kable o tym oznaczeniu pasują do d14a4 ??
A jezeli nie te to które ?(w kilku postach natknołem sie na oznaczenia 8300 i 8491)

Adminów prosze o nieusuwanie tego topicu,ponieważ w tematach o kablach WN nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na moje pytanie,a moze komuś napisane tu informacje przydadzą się na przyszłość.

wunat
12-11-09, 20:00
nie wiem niestety jaki maja numer, ale nie slyszalem o tych kablach zbyt pochlebnych opinii

skolopendra
12-11-09, 20:04
potwierdzam
kicha

lepiej kupić oryginalne używki

wojtek87
12-11-09, 20:21
nie wiem niestety jaki maja numer, ale nie slyszalem o tych kablach zbyt pochlebnych opinii
potwierdzam
kicha

panowie ile osób tyle opinii.jest gro osob co sobie te kable chwali,ale są i też ich przeciwnicy.
decyzje raczej już podjołem,dlatego ze na OEM mnie nie stac puki co,a używek nie chce,bo niewiadomo co sie trafi,a całkiem możliwe ze mogą byc jeszcze gorsze od moich obecnych.

temat dalej dla mnie nie rozwiazany,wiec czekam na jakąś konkretną odpowiedź na moje pytanie

amon
12-11-09, 20:36
sentech to lipa. Ale jak chcesz wiedzieć to katalogi podają oficjalnie symbol ST 8169 i takie dostaniesz w sklepie. Musisz mieć na wzór stare i przypasować- bo sentech o tych innych numerach maja inną długość faiki i inne mocowania do kopułki. . ale nie kupuj bo to strata kasy. Nikomu z moich klientów nie polecam taego. Kup Bosch lub NGK. Napewno Będziesz zadowolony.

drypaul
13-11-09, 15:48
Miałem kable Sentech i po kilku miesiącach nadawały się do wywalenia. Nie polecam.