Zobacz pełną wersję : filtr powietrza
co sadzicie o tym filtrze http://filtry.simota.home.pl/filtry/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=390&Itemid=1
[czy moze kupic jakis inny k&n , fujity czy innej firmy ?
A co masz obecnie?
Simota, K&N czy Fujita są porównywalne. Efekt będziesz miał ten sam, tylko przy dokładnych pomiarach prawie, że laboratoryjnych zobaczysz różnicę :)
A co masz obecnie?
Simota, K&N czy Fujita są porównywalne. Efekt będziesz miał ten sam, tylko przy dokładnych pomiarach prawie, że laboratoryjnych zobaczysz różnicę :)
hmmm cenowo tez pewnie porownywalne ;) , zobacz jak wyglada filtr AOMA i jak Simota , dla mnie przepakowany w wloszech do innego opakowania filtr , szkoda ze nie ma tu naszego klienta co zmnienil stozek z jakiegos chinskiego na Fujita w swoim fordzie , ja nie bede postrzegany obiektywnie piszac jego opinie z oczywistych powodow :)
szkoda ze nie ma tu naszego klienta co zmnienil stozek z jakiegos chinskiego na Fujita w swoim fordzie , ja nie bede postrzegany obiektywnie piszac jego opinie z oczywistych powodow
Chiński a Fujita to już jest różnica ;] a jaka jest jego opinia ?
Chiński a Fujita to już jest różnica ;] a jaka jest jego opinia ?
zainstalowalismy filterek , pojechalem w swoaj strone a on w swoja , po 15 minutach dzwoni telefon i:
Ty , qrwa ie poznaje samochodu
mysle sobie ze cos sie rozwalilo a on:
ja *******e , lepiej sie wkreca , juz nie muli , nie poznaje samochodu
tamten to cos ale AOMA lub cos w tym styl , tez nie byl taki maly , wiec cos jest na rzeczy