Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Bodykit'y do Hondy 93'

Franzu
09-02-05, 19:42
Ja do was z zapytaniem gdzie najlepiej (najlepiej w necie) Zamawiać bodykity do takowej hondy... Na autobody.pl bylo tego sporo, ale niestety ich stronka zdaje sie chwilowo padła, a przydałaby by sie jakas alternatywa... Chodzi konkretnie o Zderzaki przednie i tylnie, bo listwy boczne mozna łatwiej dopasowac... Mieszkam na zadupiu i raczej nie chce mi sie jechac do wrocka i czy innej duzej miejscowosci po zderzak wiec preferuje sklepy internetowe. Z gory dzieki.

Pozdr.

hosi
09-02-05, 20:05
Allegro.pl na przykład. Gdzie nie kupisz to i tak są na jedno kopyto robione.

LIO
09-02-05, 22:08
dawaj na autobody, jak dzis nie dziala, to jutro zadziala ;)

lukiasz
09-02-05, 22:13
Allegro.pl na przykład. Gdzie nie kupisz to i tak są na jedno kopyto robione.

na jedno kopyto owszem ale jak masz nie honde tylko kobyłke to może podpasuje :D

zapraszam http://www.autobody.pl/honda.php

strona nie dzialla bo musialem przeniesc sie na inny serwer bo ten sie wysypal za to ten hula az milo :)

mam kilka poprawek na stronei ale z uwagi na wieksze zaangazowanei EXC wezme sie za to od poniedzialku wiec z gory przepraszam

pozdr.

Dizzy
09-02-05, 22:24
uwagi na wieksze zaangazowanei EXC

no wlasnie! czekamy :P

lukiasz
09-02-05, 22:42
uwagi na wieksze zaangazowanei EXC

no wlasnie! czekamy :P

spoko moge napisac tylko tyle ze otwarcie takie poczatkowe jeszcze nei z calym towarem sklepu www mialo byc na sobote ale ze skrzaczyl sie serwer i przenosimy sie gdzie indziej otwarcie mysle ze bedzie kolo wtorku środy ale napewno wtedy zmienie podpis :wink:

itr
09-02-05, 23:13
a dlaczego to nie jest na technicznym?

LIO
09-02-05, 23:14
a dlaczego to nie jest na technicznym?
bylo, ale pan moderator tamtego dzialu tutaj wywalil
bedziemy odbijac pileczke :D

boomer
10-02-05, 10:58
A ja przyczepie sie do profilu! Franzu przeczytaj regulamin i wypelnil profil zgodnie z instrukcja :twisted:

Franzu
10-02-05, 16:14
@boomer, juz chyba jest w porzadku

PS. dgzie na autobody.pl są ceny :) ? Bo jakos sie nie dopatrzyłem...
i druga sprawa czy sa jeszcze jakies SKLEPY netowe oprocz autobody gdzie maja podobne rzeczy...

jinjet
10-02-05, 18:17
najlepiej zrob sobie na zamowienie takie jak chcesz, a o ceny z auto body pisz do łukasza na PW

Franzu
10-02-05, 19:06
No właśnie o to chodzi... ze ja nie bardzo mam to gdzie zrobic na zamowienie bo napisałem ze moje miasto to cholerna wiocha... Poza tym nie chce robic jakiejs super wypasionej fury na zloty tylko przyjemnego przecinaka dla siebie.. Poprostu zeby wyglądał lepiej niz oryginał... ktory ma tragincznie wysoki tylni zderzak.