Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : problem z wycieraczkami?

tytus
10-11-09, 15:57
dziwna sprawa wycieraczek nie da się wyłączyć!!! ruszyłem normalnie z pod pracy machnąłem nimi kilka razy, wszystko było o.k. znów machnąłem kilka razy i też o.k. ale przy trzecim razie wycieraczki już nie przestały chodzić i drą szybę cały czas. nie reaguje na wyłączanie z pokrętła. Nie bardzo wiem gdzie zacząć szukać przyczyny, tylna działa normalnie reaguje jak trzeba. Reszta inst. działa raczej o.k. światła są, kierunki, stop, klakson, ale światło na desce trochę przygasa. Czy to jakieś zwarcie inst. czy może jakiś przekaźnik szlag trafił?

buda MB3 97r angielka D15Z8

skolopendra
10-11-09, 17:33
może jakiś przekaźnik szlag trafił?

prędzej sam przełącznik

MikeFoto
10-11-09, 18:34
C:\Documents and Settings\Pablito\Pulpit\furki

Tytus

Nieco offtopowo, zmień proszę tą sygnaturkę bo aż w oczy kole! :) Jesli masz jakiś problem z dodawaniem zdjęć to zerknij TUTAJ (http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showpost.php?p=706477&postcount=35) - instrukcja dodawania zdjęć.

czara
10-11-09, 19:29
zanim rozszyfrujesz oco kaman wykręć wycieraczki bo zjedziesz Sobie cale pióra no i pewnie ten piszczący dźwięk tez nie jest za miły

tytus
10-11-09, 21:26
dzwięk jest po hu... bo jeszcze jedna z wycieraczek lekko skrzypi. Wycieraczki włączają się wraz z przekręceniem kluczyka na pozycję II i tak samo gasną? jutro zobacze co jest przy przełączniku, mam nadzieje ze nie będzie trzeba rozbebeszać całej fury:(

Nieco offtopowo, zmień proszę tą sygnaturkę bo aż w oczy kole! :) Jesli masz jakiś problem z dodawaniem zdjęć to zerknij TUTAJ (http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showpost.php?p=706477&postcount=35) - instrukcja dodawania zdjęć.

podziękował kolego :)

czara
11-11-09, 09:58
Mikiemu pewnie nie do końca o to chodziło ale już jest lepiej heh

MikeFoto
11-11-09, 10:18
Mikiemu pewnie nie do końca o to chodziło ale już jest lepiej heh

Dokładnie :). Proponuje zmień rozmiar tego zdjęcia zeby bylo malukie a potem wrzuc na imageshacka a linka bezpośredniego do zdjęcia wklej miedzy {IMG] i {/IMG] - zamień tylko nawias { na [ .

tytus
11-11-09, 10:22
o.k. dzięki później pokombinuje, ale nie taki problem mnie teraz dręczy:). Pomóżcie z tymi wycieraczkami