Zobacz pełną wersję : Montaz gałki zmiany biegów
Jaka jest różnica (może nie ma) w montażu gałki zmiany biegów w cifie 92-95 a w "autobusie" 5D z 2001 roku (ma on gałkę na konsoli środkwej)
raczej nie ma żadnej wszystkie są nakrecane.....
Temat tak zaawansowany jak: "Polerowanie galki..." :lol: :lol: :wink:
Temat tak zaawansowany jak: "Polerowanie galki..."
albo zrywanie gwintu :lol:
MacK - różnicy w montażu nie ma żadnej - mogą najwyżej różnić się drążki gwintem - ale nie wydaje mnie sie.
Temat tak zaawansowany jak: "Polerowanie galki..."
albo zrywanie gwintu :lol:
MacK - różnicy w montażu nie ma żadnej - mogą najwyżej różnić się drążki gwintem - ale nie wydaje mnie sie.
Jak to nie ma różnicy? W 5genie najpierw trzeba gwint poslinić by lepiej wchodziło :lol:
Faktycznie temat tak zaawansowany jak zapalanie świateł mijania :lol: :lol: :lol:
ja bym chcial jednak poczytac, bo jestem niedoswiadczony i moze mnie to zainteresuje ;)
mysle ze temat rozwojowy... :?
Nie śmiejcie sie z kolegi, on ma naprawde poważny problem!!! :lol:
No widzę że wszyscy mają dobry ubaw i leją na ten temat. Ale nikt nie jest na 100% pewny jaka jest różnica i czy gwinty są te same. Proszę zamykać temat bo nic nowego pewnie już się pewnie nie dowiem prócz w którą stronę polerować gałkę albo ją odkręcać. THX
PS. fory sa po to by uzyskać informacje. Jak ktoś nie wie albo nie ma pewności to niech się nie udziela bo szkoda nabijać postów.
A jaki jest gwint w lewarku (średnica i skok zwojów)???
wie ktoś ??
z góry :hinczyk:
dwuletni kotlet stary jak świat, przynajmniej co niektórzy mieli ubaw :d
odkręć gałkę i zmierz
ja mogę tylko tyle od siebie dodać że gwinty w 4, 5, 6, i 7 gen. są takie same reszty nie sprawdzałem