PDA

Zobacz pełną wersję : Fotele CTR 7gen do civic 6gen HB

qbaneo
07-11-09, 20:41
Witam planuje zmienić fotele w mojej hance (6gen 96r Hb). Interesowały mnie recaro speed ale z racji ceny i problemów z dostępnoscią tego modelu pomyślalem nad fotelami z civic'a type R 7 gen a dokładnie rocznik 2002. Bede wdzięczny jeśli ktoś mi napisze jak z montażem i komfortem takich foteli, czy o.procz szyn trzeba coś przerabiać? Czy mieszczą sie bez problemu itp.

martin86
10-11-09, 22:29
ja włąsnie takie foteliki zakladam obecnie u siebie w coupe 5 gen z tego co mi wiadomo to na pewno sa wyższe od serii musisz kombinowac ja obcinałem szyny z EP3 i potem z fotela swojego i wspawywalem je ale wczesnij razem z szynami EP# obciołem tez troche fotela zeby bylo nizej

Maximus1919
25-09-10, 10:58
I jak qbaneo poradziłeś sobie z tymi fotelami?? Bo sam też będę się brał za takąprzekładkę do mojego eg ;)

Belol
15-08-12, 15:14
Nie chciałem zakładać nowego tematu...myślę o wsadzeniu do mojej EJ9 foteli i kanapy ze Sporta 7gen, robił już ktoś taki myk? z fotelami przednimi to pewnie tak jak martin86 pisze "obciąć szyny z EP3 i potem z fotela EJ9 i zespawać je", a wie ktoś może jak z tylną kanapą? pasuje?