PDA

Zobacz pełną wersję : Progi

bielat1s
06-11-09, 02:01
siemka
chciałbym odświerzyc progi w mojej Hani i tak sie zastanawiam czy pomalowac je może na czarny połysk czy może czarny mat????? Jak będzie ładniej wyglądało????:confused:

Nunez
06-11-09, 07:57
rozpuszczalnik nitro z resztkami czarnej farby :D ale jeszcze nie widzialem jak długo jego właściwości "są".

bielat1s
06-11-09, 22:05
nie kpw wogóle o czym mówisz :(

ale wracając do tego marnego to ładniejszy będzie mat czy połysk ???

luzik
06-11-09, 22:20
Jeżeli zrobisz w połysk to podobnie musiałbyś "malnąc" klamki,lusterka i listwy boczne bo same progi mogą się za bardzo "odcinac".Lepiej w półmat ( satynowy jak kto woli ;) ) albo wszystko wyżej wymienione w kolor nadwozia :D

bielat1s
06-11-09, 23:29
ooo właśnie

odnośnie tej listwy ....

da sie ją jakoś zdjąć??

ona jest na zatrzaski czy przykręcana jakoś??

sebush
07-11-09, 00:20
w niektorych eg3 byly przyklejane , a w reszcie na spinki

luzik
07-11-09, 11:22
Jeżeli masz zamiar ściągac listwy to zaopatrz się w nowe spinki bo mają brzydką tendencję do pękania ;) Dobry lakiernik pomaluje Ci klamki i listwy bez ściągania ich z auta :)

szkari
07-11-09, 12:41
wg. mnie połysk by wyglądał wieśniacko

bielat1s
07-11-09, 13:38
też mis ie właśnie tak wydaje

kupiłem dziś sobie czernidło do odświeżania plastików i innych elementów plastikowych w samochodzie firmy K2

i powiem wam że ładnie to wygląda tylko ciekawe ile sie to utrzyma. najładniej to na lusterkach wyszło bo teraz świecą sie jak by były nowiutkie a progi i listwy mają taki delikatny połys nie świecą sie ale widać że wygadają jak nowe :)