Zobacz pełną wersję : Progi
siemka
chciałbym odświerzyc progi w mojej Hani i tak sie zastanawiam czy pomalowac je może na czarny połysk czy może czarny mat????? Jak będzie ładniej wyglądało????:confused:
rozpuszczalnik nitro z resztkami czarnej farby :D ale jeszcze nie widzialem jak długo jego właściwości "są".
nie kpw wogóle o czym mówisz :(
ale wracając do tego marnego to ładniejszy będzie mat czy połysk ???
Jeżeli zrobisz w połysk to podobnie musiałbyś "malnąc" klamki,lusterka i listwy boczne bo same progi mogą się za bardzo "odcinac".Lepiej w półmat ( satynowy jak kto woli ;) ) albo wszystko wyżej wymienione w kolor nadwozia :D
ooo właśnie
odnośnie tej listwy ....
da sie ją jakoś zdjąć??
ona jest na zatrzaski czy przykręcana jakoś??
w niektorych eg3 byly przyklejane , a w reszcie na spinki
Jeżeli masz zamiar ściągac listwy to zaopatrz się w nowe spinki bo mają brzydką tendencję do pękania ;) Dobry lakiernik pomaluje Ci klamki i listwy bez ściągania ich z auta :)
wg. mnie połysk by wyglądał wieśniacko
też mis ie właśnie tak wydaje
kupiłem dziś sobie czernidło do odświeżania plastików i innych elementów plastikowych w samochodzie firmy K2
i powiem wam że ładnie to wygląda tylko ciekawe ile sie to utrzyma. najładniej to na lusterkach wyszło bo teraz świecą sie jak by były nowiutkie a progi i listwy mają taki delikatny połys nie świecą sie ale widać że wygadają jak nowe :)