Zobacz pełną wersję : kubły nieskładane do HB
Witam planuje uzbroić mojego Civic-a w kubły i chciałem sie dowiedzieć czy ktoś montował fotele bez regulacji do samochodu z dwojgiem drzwi ?? Chodzi o to czy przy takich kubłach da sie jeszcze wsiąść do tyłu?
zalezy kto bedzie do tylu chcial wsiac, np ja moge wejsc na tyl bez skladania przedniego fotela - wystarczy ze odsune na maxa do przodu
mam bimarco bez opcji skladania. jak przesune na maksa do przodu to szczuply ktos wejdzie, a nawet moj tato wagi kolo 90 dych tylko, ze juz wysiasc nie moze :D generalnie + jest taki, ze nie musisz wozic sepow. sprytny i szczuply wejdzie i wyjdzie, malo sprytny juz nie ;) w moim profilu byly chyba foty kublow, generalnie maks odsuniecie ustaw sobie na szynach i zobacz co bedzie jak odsuniesz kubel do tylu czy wejdziesz itd.
jak szczupła wejdzie to gitara :) w takim razie też skusze sie na bimarco dzieki za info panowie :cool:
jak ustawisz na szynach że na max podsunięciu pod kokpit będzie max prześwit z tyłu to da rade. Oczywiście z tym max prześwitem z tyłu to spokojnie Tobie też musi być wygodnie siedzieć, więc weź też nakładke na to że musisz sobie dobrze fotel wyregulować
w 6 gen z bimarco to trzeba się zginać pomiędzy fotelami żeby do tyłu się dostać ;)
w 5 gen tez, ale to skuteczny odstraszacz, zeby ci piasku nie naniesli do auta ;)