Zobacz pełn± wersję : Antena radio
Znacie może jaki¶ sklep bym mógł wymienić ułaman± antenę na dachu ?
Model 1,6 Sport Vtec 2004, EP2 jak dobrze pamiętam. Taka mała odkręcana. Na pewno wiecie o co biega :D
No to i ja potrzebuję ow± antenkę. Jaki¶ łobuz się nie bał i mi zaje.....ciemn± noc±.
Czy kto¶ wie gdzie można co¶ takiego tanio dostać?
Na allegro jest kilka sztuk, ale cena 140PLN + 25 przesyłka delikatnie mówi±c mi nie odpowiada.
pzdr
K.
Słuchaj byłem w Hondzie i antena kosztuje 100 zł. Więc wyjdzie o wiele taniej
Czy chodzi o sam pręt anteny czy cał± z gniazdem?
Jeżeli sam pręt to s± uniwersalne w Norauto za niecałe 25 zeta.:p
o sam precik, wole kupic za 100 antene hondy niz te z nura widzailem ja, jak honda to honda a nie skladak :P, 70zł dokladasz mi masz prawdziwa antene.
o sam precik, wole kupic za 100 antene hondy niz te z nura widzailem ja, jak honda to honda a nie skladak :P, 70zł dokladasz mi masz prawdziwa antene.
do czasu aż znowu jaki¶ małolat bedzie potrzebował na browara...
Sam kupiłem tak± jak z norauto, radio dobrze odbiera i stówka w kieszeni.
Jakby kto¶ szukał innej alternatywy to podobn± antenę do tej ory z civic 7gen widziałem w jakim¶ terenowym citroenie, może bedzie w "normalnej" cenie.
Czesc,
mdee dokladnie z takiego samego zalozenia wyszedlem, dopiero jak gnojowi raczki cos/ktos upier.... to jest szansa, ze do cudzej wlasnosci go ciagnac nie bedzie.
Kupilem w carefoure (czy jak to sie tam pisze) 19pln. Gra jak oryginal.
thx z odpowiedzi.
K.
kurcze 100zł ja kupiłem za 15 chyba czy cu¶ cał± antenę polsk± odkręciłem pręcik i przykręciłem do hani i jest ok stacje łapie normalnie a jak by kto¶ się pokusił to dużo by na tym kawałku drutu nie zarobił i ja nie stracę dużo a wygl±da też ok
Ultra Pete
30-01-12, 11:06
mam pytanie odnosnie wysrodkowania anteny.
OEMowy bat jest delikatnie wygiety, taki jakby oplywowy. Problem polega na tym, ze po dokreceniu bata, owe wygiecie mam na bok, a nie w dół. Czy da sie jakos to wyrownac np przekrecic gniazdo o 90stopni ? jesli tak, to trzeba zdemontowac, czy wystarczy wykrecic antene i kombinerkami przekrecic gniazdo ?
dzieki
p