Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pytanko o chip boxa

Zawa
22-10-09, 23:01
Witam takie pytanko o chip boxa :P kumpel z roboty mi polecal zakup takiego chipa mial go w passacie mowil ze jest duza roznica w jezdzie dal za niego 300zl na allegro szukalem ale znalazlem tylk cos takiego do hondy

http://moto.allegro.pl/item784126443_chip_tuning_25km_honda_mazda_nissan_ renault_kia.html

wie ktos cos o tym ?? ma to byc do civica V d16z6

Skoti
22-10-09, 23:52
jak dla mnie to kupa gówna.
jeśli chcesz ryzykować to polecam hamownie, następnie ten "chip" i ponownie hamownie. jeśli nic nie da możesz się sądzic oczywiscie zaznaczając że oczekujesz takiego przyrostu "mocy".

Zawa
23-10-09, 00:21
no wlasnie nigdy nie wiezylem za bardzo w takie cuda ale kumpel to mial i mowil ze jest roznica nie dokladnie to samo co w linku ale tez taki box ... czytalem opinie na allegro i ludzie zadowoleni sa z tego ... takze nie wiem juz sam

ivan667
23-10-09, 00:33
prosze Cie
poczytaj to forum, jakby to dzialalo to pol tego forum by uzywalo a nie meczylo sie jakimis kolektorami, glowicami i innymi bajerami.

WaSSIL
23-10-09, 00:58
Może kumpel miał diesla ?? Hmy wtedy faktycznie to inna rozmowa :D
Generalnie odpuść sobie Szkoda czasu, pieniędzy i w ogóle szkoda, się tym zajmować bo i tak nic nie da :D

Zawa
23-10-09, 23:34
widze ze rzeczywiscie nie warto to odpuszczam sobie chipy i inne bajery.. trzeba zbierac na cos grubszego i pewnego :P