Zobacz pełną wersję : customowe stabilizatory?
Pytanie dotyczy civic coupe Vgen z d16z9.
Czy da sie w kraju gdzies dostac grubsze stabilizatory do tego modelu wogole? Bo moje sa w dosc agonalnym stanie i jak mam wymieniac to wolalbym wsadzic cos grubszego jednak. Z drugiej strony na allegro duzo jest do spraedania od vti, ale gdzieniegdzie sprzedawcy cos knoca i pisza ze maja "od vti z silnikiem 125km" wiec takim samym jak moj wiec nie z vti...
z vti zalozyc a jak zamontujesz asr albo cos w tym stylu to z itr'a na tyl
Dawaj z przodu od MB6 a na tył kupuj ASRa i wrzucaj od ITRa. ASRy ostatnio jarusnet sprzedawał.
sorry za lamersie pytanie ale bez ASR nie podejdzie ten z itr jesli w serii mam juz stabilizator z tylu?
I jeszcze jedno pytanie - o ile grubsze beda te z mb6 i itra? Bo obecnie mam 21mm z przodu i 14mm z tylu.
mb6 z przodu ma 26mm, itr ma 23z tylu, a asr potrzebny, zeby mocowan od budy nie powyrywalo
eg6 ma ma o 1mm grubszy przod i tyl
aa no i dla niekotrych stab od itr jest za sztywny do jajka, wiec bys sobie musial przetestowac
Dzieki, a ten 1mm to grubszy rozumiem od mojej serii a nie od mb6 i itr bo to sa najgrubsze seryjne?
tak eg6/9 ma o 1mm grubszy przod i tyl niz masz w serii
mb6 ma najgrubszy przedni stab, a itr ma najgrubszy tylny
tu mas foty co się dzieje jak dasz stab z ITRa bez ASRa:
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=29749&page=5
uu no to slabo, trzeba cos bedzie wykombinowac. Dzieki.
A jeszcze pytanie - ze zblizonego tematu - czy przednia dolna rozporka z mb6 podejdzie do ej1? na chlopski rozum to powinna ale wole sie upewnic...