Zobacz pełną wersję : ek3 ek4 ej9?
Hmm to pytanie pewnie rozbawi co niektorych i pomysla sobie "BOSHE CO ZA LUDZIE" :D ale musze to wiedziec czy modele civica ek3 i ek4 to jest to samo co EJ9?:D generalnie czy wszystkie elementy blacharskie pasuja do siebie itp?
jesli chodzi o czesci blacharskie to to samo, oczywiscie trzeba odroznic przedlifta i polifta :)
NIC MI TO NIE POMOGLO :D:D:D:D skoro mam rok produkcji 96 :P to bedzie ten poczatkowy ej9 jezeli dobrze mysle no to zakladajmy ze mial bym caly przod z tego nieszczesnego ek3 lub ek4 najnowszej wersji i tez bedzie wszystko pasowalo?::P
a echo mać , mać , mać ...
tak te wszystkie modle blacharsko to to samo (oczywiscie w zaleznosci od liftingu, oraz nadwozia sedan,3d kupe) różnią się wyposażeniem i silnikami - nie ma tego na forum ?
skoro bedziesz mial przod z ek3 lub ek4 do 98roku to bedzie pasowac twoje ej9 96rok...jest przed liftem,,,,wiec i blacharka z przed lifta bedzie pasowac czy to ek3 czy ek4
prosciej nie da sie wyjasnic :D
jak to napisales...najnowsze ek3 ek4....najnowsze byly z 2000, moooze 2001 z tych nie bedzie pasowac
dziekuje kocham was :D no moze nie kocham ale lubie :D ygorek to juz 2 raz dzis trudny temat mi ogarnia :P jeszcze raz dzieki wielkie :)
ani jeden ani drugi nie byl trudny , jakbys poszukal chwile sam bys na pewno znalazl
Wiesz jak to sie mowi kto pyta nie bladzi ale tez pyta to brzydkie slowo wiec kto nie zapytowywuje itp :)