PDA

Zobacz pełną wersję : gdzie kupie, znajde tuleje drążka

domelDM
19-10-09, 08:52
Civic ej9 2000r mam luzy na drążku zmiany biegów . (tulejka na końcu drążka zmiany biegów(pod jabłkiem), ma ktoś jakiś indeks tego ew. linka gdzie to znajde??

Ola_la
21-10-09, 16:44
w zamienniku nie znajdizesz, kup caly drazek uzywany lub sama tulejka to pewnie w ASO

Budziniak
05-04-10, 10:26
Panowie mam luz na drążku zmiany biegów zdiagnozowałem co muszę wymienić i są to elementy z tego zestawu który zapewne zamówię jutro lecz. http://www.strong-flex.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=471&category_id=57&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl
Ta okrągła tulejka która jest w zestawie jest dostępna w dwu twardościach i nie wiem która była by lepsza. Jak ma wpłym na zmianę przełożeń ta guma. Dostępne są czerwone i żółte czyli twardsze.

zakit
05-04-10, 11:18
kupilem wlasnie ten zestqaw z bikopura ostatnio, tyle ze zolty i czerwony, i powiem ci ze to byl dobry wybor. warto zainwestowac w to. mi nie wchodzila jedynka, po zmianie tych tulejek wchodzi zdecydowanie lepiej, wiec polecam.

drazek staje sie twardszy i dokladniejszy.

Budziniak
05-04-10, 12:05
Ok oto mi chodziło :) Dziękuje

Djadi
05-04-10, 12:51
Też mam luzy w tym że ja mam luzy w wybieraku pytałem sie już na forum w innym dziale i ten element jest do kupienia w ASO za 45zł cały kompletny :D więc się zobaczy. Chciałbym też zrobic szorta tylko jest taki mały problem bo u mnie drążek zmiany biegów ma plastikową kulkę a nie metalową jak w innych wercjach hondy i na dodatek jest miejsza ;/ więc tutaj rozwiązanie tylko takie aby wymienić ten drazek np z przed lifta 5D