Zobacz pełną wersję : Sprezyny koni
Witam co sądzicie o sprezynach koni bedą na seryjny amortyzator i czy warte swojej ceny
http://www.czescionline.pl/tuning.php?szczegoly=1&marka=11&szukaj_rodzaj_id=312&szukaj=2&cur_page=1&post_czesc_id=58599
kup vogtlandy, sa tańsze o to to samo co KONI
A gdzie mozna takie zamówic?
A gdzie mozna takie zamówic?
http://img145.imageshack.us/img145/5083/google2yn.gif
OK a wiecie jak sie sprawują z seryjnymi amorkami obnizenie 30mm konczy je szybko czy da sie pojezdzic z 2 miesiące na takim zestawie.
OK a wiecie jak sie sprawują z seryjnymi amorkami obnizenie 30mm konczy je szybko czy da sie pojezdzic z 2 miesiące na takim zestawie.
Ppm o ile dobrze pamietam pisal gdzies ze dadza rade 20kkm, ale moge sie mylic.
Zalezy tez w jakim sa stanie
a wiecie jak sie sprawują z seryjnymi amorkami obnizenie 30mm konczy je szybko czy da sie pojezdzic z 2 miesiące na takim zestawie.
Pytanie wałkowane wielokrotnie i nie ma jednoznacznej odpowiedzi w stylu: pojeździsz 3 tygodnie... To raczej kwestia, ile kilometrów zrobisz, zanim wykończysz amory, ale i tutaj trudno o jednoznaczną odpowiedź - to zależy od wielu czynników.
I prośba - uzywaj jakichś znaków interpunkcyjnych proszę - będzie łatwiej zrozumieć o co Ci chodzi :)
Bardzo sie mylisz drogi Tomaszu, poniewaz dla KONI sprezyny robi Eibach i H&R. Vogtlandy lubia sobie pęknąć. KONI nie robi sprezyn, stosuje outsourcing i zleca to innym firmom. Ja smigam na KONI Sport KIT od prawie 2 lat i nic sie nie dzieje zlego.
Ja smigam na KONI Sport KIT
ja tez i jestem zadowolony :)
Bardzo sie mylisz drogi Tomaszu, poniewaz dla KONI sprezyny robi Eibach i H&R. Vogtlandy lubia sobie pęknąć. KONI nie robi sprezyn, stosuje outsourcing i zleca to innym firmom. Ja smigam na KONI Sport KIT od prawie 2 lat i nic sie nie dzieje zlego.
Mam info (2msce temu od importera KONI i Vogt. na PL) ze od niedawna jest to sprzet tej samej klasy robiony ta sama technika. Nawet cennik hurtowy jest taki sam. Obstawiam że masz stare info Piotrze ale nie znalazlem nic co by to potwierzilo.
Generalnie rzecz biorac, to 3/4 tuningowych sprężyn wychodzi z jednej fabryki. Info od dystrybutora Eibach`a.
lukas-comp
29-05-06, 20:08
na chwile obecna do Koni dokladane sa vogtlandy