Zobacz pełną wersję : Smar do Energy
A wiec przychodzi zima i czas ztanac autkiem w garazu na male remonty....czy wie moze ktos jaki smar najlepiej uzyc do nasmarowania Energy Suspension??Bo juz skrzeczy mi auto jak stara k...:P i najlepiej jakby ktos dal namiary gdzie mozna kupic:)
możesz spróbować jakiś smar stały typu wurth jest bdb jakości cena na aledrogo to jakieś 25zł+ przesyłka najlepsza by była pasta miedziowa ale trzeba by było porozbierać nie sądze żeby ci się chciało.
smar energy suspension, formula prelube, latwo kupic, wysylaja prosto do polski bez zadnych problemow. miedz sie nie nadaje. zuzyty olej tez nie - o takim patencie ostatnio slyszalem...
takze zostaje mi Ebay??czy mi sie bedzie chcialo rozbierac....pewnie:)sama przyjemnosc grzebac w tym co sie kocha:)
takze zostaje mi Ebay??czy mi sie bedzie chcialo rozbierac....pewnie:)sama przyjemnosc grzebac w tym co sie kocha:)
mowisz o Kobiecie?
podjedz do salonu Hondy i zapytaj czy mają coś takiego do smarowania albo zapytaj czego na warsztacie używają :)
wystarczy chwile pomyslec, zeby wiedziec, ze nigdzie w hondzie nie maja nic takiego, poniewaz fabrycznie ani jedna czesc zawieszenia nie jest wykonana z poliuretanu, a gumowo-metalowych czesci sie nie smaruje, bo wykonuja zupelnie inna prace niz poliuretanowe. guma sie skreca, poliuretan obraca na stalowej tulei.
dobrze powiadasz markos...takze pozostaje EBay??ciekawe jaki smar daja do kompletow Strong Flex
A jakie ma mieć super właściwości ten smar do polireutanów? Przecież jak się piach dostanie pomiędzy tulejke a poli. to tak czy siak dupa będzie i poli się będzie wycierał. A sposób na wyeliminowanie skrzypienia to dać jakiś smar silikonowy nie niszczący poli.