Free
12-10-09, 20:44
Siema, mam pytanie odnośnie swapa. W moimprzypadku będzie to przesiadka z D13 na coś szybszego, ale to dopiero na przyszły sezon. Nie wiem jeszcze dokładnie co i jak - czy może zawiozę auto do wawy, czy będzie swapik robiony na miejscu, w Wałbrzychu). Moja rozterka tyczy się tego, że niedawno rozmawiałem ze znajomym, który jak się okazało ściąga raz kiedyś jakieś concerto na części. I miał na przykład d16a9 na sprzedaż.
I tutaj moje pytanie - czy gdybym zdecydował się dogadać ze znajomym i robić swapa na miejscu to czy wszystkie części niezbędne do przekładki podejdą z concerto do civica? Chodzi mi nie tyle o silnik co na przykład o wiązkę silnikową/kabinową wahacze hamulce itd. W przypadku Eg3 to o ile się orientuję zmienić trzeba także bak i parę innych pierdół...
I tutaj moje pytanie - czy gdybym zdecydował się dogadać ze znajomym i robić swapa na miejscu to czy wszystkie części niezbędne do przekładki podejdą z concerto do civica? Chodzi mi nie tyle o silnik co na przykład o wiązkę silnikową/kabinową wahacze hamulce itd. W przypadku Eg3 to o ile się orientuję zmienić trzeba także bak i parę innych pierdół...