Zobacz pełną wersję : Angele VI gen HTB
Witam wszystkich, jako że miałem bum i moje lampy al'a type R poszły w drzazgi planuje nabyć takie angeleyes'y
http://www.allegro.pl/item759829399_lampy_angel_eyes_honda_civic_czarne_ 96_98_3_drz.html
Co o nich myślicie?? podobno posiadają homologacje E. W późniejszym czasie chciałbym jakiś bixenon do nich wrzucić. Co wy na to? Pozdrawiam
Moim zdaniem lampki ładne :) tylko nie wiem czy ta wersja jest jeszcze ale była kiedyś jasna...do ciemnego autka czy jaśniejsze by ładniej nie wyglądały...zależy od Twojego gustu.Czytałem kiedyś że posiadają homologację.
Tylko kurcze kumpela ma w peugeocie też angele Solara (tej samej firmy co te w linku) i pajęczynka jej idzie po nich .... ;/ Auto mam ciemny zielony metalik i chce halinke utrzymać w stylu dark madafaka więc jak już to czarne :) dzięki za opinię i czekam na kolejne.
No to skoro takis tyl to pakuj te :) wiesz co do pajęczynki to samo sie nic nie dzieje...z resztą różnie się trafia...moje zdanie znasz :) pakuj te :)
wisnia8686
11-10-09, 19:11
miałem te swieca super ale do stylu auta nie pasowały wiec sprzedałem jak przyjda odrazu je uszczelnij zeby nie parowały i pajeczynka to rzecz normalna :/
a jak z ustawieniem?? kumpela ma identyczne i jedna świeci ok a druga w kosmos i żadna stacja jej nie mogła tego ustawić
a u mnie znajomemu się klosz zaczął topić od żarówki a z ustawieniem to tragedia jest
dziwne... jeżeli faktycznie nie dałoby sie ich ustawić to przecież by tego nie sprzedawali .... ;/
augustflacha
14-10-09, 01:44
dziwne... jeżeli faktycznie nie dałoby sie ich ustawić to przecież by tego nie sprzedawali .... ;/
sprzedaje się wszystko!ja tez zamiast kupowac wolałbym zebrac opinie na ich temat zamiast wtopic...i potem miec tylko "fajne":D-jak dla kogo- lampki ktore nic nie oswietlaja tylko swieca w kosmos....
Ktoś ma jeszcze jakieś opinie na temat tych lamp??
lampy same w sobie do ciemnego auta pasuja, niestety produkuja je raczej skosnoocy i zapomnieli o tym ze przy lampie potrzebne jest dobre dojscie do regulacji
kiblowato sie je reguluje :/ ale jak juz sie uporasz nie jest zle
ja osobiscie nie jestem zwolennikiem takich wynalazkow :) ale to tylko moja opinia
Mialem lampki Sonara z tym ze ja tam gdzie jest migacz mialem czarne,ale do rzeczy..Tez mi szla po nich pajeczynka(niewiem od czego to powstaje ale w miejscach gdzie najbardziej parowalo najbardziej sie to ujawnialo)swieca srednio jak dla mnie(chyba ze xenon chcesz wstawic).Co do regulacji dojscie dosc ciezkie,karygodne jest to ze zeby wymienic zarowke od swiatel mijania trzeba bylo WYJMOWAC LAMPE!albo ja za slabo ciagnalem za zarowke(zobacz przy lampie jest taki kawalek metalu np zaraz przy wlewie do plynu do spryskiwaczy i on blokuje wyjmowanie zarowki),ale najgorsze co bylo w tych lampach to spasowanie,tak mnie to razilo ze sprzedalem lampy w cholere i znow wrucily Type'R style i jestem zadowolony znow:)
rosiniak99
25-10-09, 13:11
podpisuje się pod opinie kolegów wyżej, IMO nie polecam bo kasa w błoto, ja swoje po 2 tygodniach sprzedałem i nigdy do takich wynalazków nie wrócę ;)
ja mam takie na aucie pajeczynka mi sie nie zrobila
oke :D przekonaliście mnie, reaktywuje swoje Type'R :D bo dobre to co japońskie a nie chińskie :) dziękówa za rady. Pozdrawiam