Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : civic - dziury w podłodze

ro2man
25-05-06, 09:07
Witam wszystkich i pozdrawiam . Jestem tu pierwszy raz, bo z moją hondą nigdy nie było żadnych problemów. Auto śmignęło 400.000 km praktycznie bez większych problemów. Przy 390 tkm zaczął stukać prawy przegub, a niech sobie stuka... bo nie o tym chciałem napisać
Mam taki mały problem, otóż zauważyłem, że przy progach w podłodze wyleciały dziury po zimie i to takie spore.
Czy te progi z częścią podłogi można wymienić z gotowych elementów, czy raczej należy do blacharza by to jakoś własnym sumptem pospawał.

Chloru
25-05-06, 10:24
Witam wszystkich i pozdrawiam . Jestem tu pierwszy raz, bo z moją hondą nigdy nie było żadnych problemów. Auto śmignęło 400.000 km praktycznie bez większych problemów. Przy 390 tkm zaczął stukać prawy przegub, a niech sobie stuka... bo nie o tym chciałem napisać
Mam taki mały problem, otóż zauważyłem, że przy progach w podłodze wyleciały dziury po zimie i to takie spore.
Czy te progi z częścią podłogi można wymienić z gotowych elementów, czy raczej należy do blacharza by to jakoś własnym sumptem pospawał.

Nie wiem o jakiej czesci podlogi mowisz. Progi sa dostepne bez problemu do 3d. Sprawdz bhmd i polcar. W polcarze za prog do EC9 placilem jakies 85 PLN.

ro2man
25-05-06, 11:56
o jakiej czesci podlogi mowisz
obok tylnego koła pomiędzy progiem a resorem
ale jak 85 zł to tragedi nie ma, jak się domyślam to podłogę trzeba spawać?

Chloru
25-05-06, 16:42
o jakiej czesci podlogi mowisz
obok tylnego koła pomiędzy progiem a resorem

Czym ? ;-)

ale jak 85 zł to tragedi nie ma, jak się domyślam to podłogę trzeba spawać?

Nie ma, dostepne od reki.