Zobacz pełną wersję : moduł domykania szyb MPW-4 - potrzebny schemat
A czy ma ktoś może schemat takiego MPW4?? Pytam bo mam problem z założeniem, po prostu moje siłowniki biora za duż o prądu i układowi wydaje sie że już zamknął szybę a w praktyce to podniósł ją o jakieś 10 cm :(
Mam elektryka który mi to podrasuje ale potrzebuje sachamatu takiego układu
Pomocy :)
35 sekund na google.pl LENIU!!!! :P
http://www.amt-alarmy.pl/download/szyby_elektryczne/mpw-4.pdf
super GENIUSZU!!!!!!
ale jakoś nie widze tam schematu elektrycznego tego urządzenia a tylko schemat podłączenia!!!
Więc prosze bez wyzwisk.
Przeczytaj najpierw co instrukcja mówi o ciężko domykających się szybach :P
Przeczytałem... raz jeszcze mówię że nie oto chodzi tak mi przynajmniej powiedział elektryk, musi rozebrać ten moduł i trochę go zmienić a bez schematu elektrycznego nie chce mi tego zrobić :(
Widziałeś jak ten modół jest zrobiony w środku? życzę szczęścia w dłubaniu. Nie łatwiej zadzwonić do producenta i sie zapytać, może coś podpowie?
kupine przez allegro, koleś ma sie niby dowiedzieć u dystrybutora a to pewnie jakiś chińczyk .... więc bedzie lipa i stąd pytanie czy ktoś to rozgrzebał. Będę miał schemat to neich sie już elektryk męczy powiedział że jak dostanie schemat to zrobi to w ciągu 2 dni a bez schematu to pewnie będzie kombinował tydzień a ja będę jeździł z zamkniętymi na stałe szybami...
Bassmaster
17-06-06, 15:57
Cześć, apropo schematów: jeśli ktoś byłby tak miły i zrobił zdjęcie rozmieszczenia przekaźników (bezpieczników) w hondzie civic model 95-96 europejska 5D liftback silnik 1.4 D14A2. Mogę się tylko domyślać, że jest on na klapce zasłaniającej puszkę przekaźników pod kierownicą (niestety nie mam właśnie tej klapki). W "Sam naprawiam Honda Civic" w formacie *.pdf jest rysunek, ale dokładnego opisu przekaźników nie ma. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc w tej sprawie.
Pozdrawiam
Cześć, apropo schematów: jeśli ktoś byłby tak miły i zrobił zdjęcie rozmieszczenia przekaźników (bezpieczników) w hondzie civic model 95-96 europejska 5D liftback silnik 1.4 D14A2. Mogę się tylko domyślać, że jest on na klapce zasłaniającej puszkę przekaźników pod kierownicą (niestety nie mam właśnie tej klapki). W "Sam naprawiam Honda Civic" w formacie *.pdf jest rysunek, ale dokładnego opisu przekaźników nie ma. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc w tej sprawie.
Pozdrawiam
taka tabliczka(przynajmniej u mnie) znajduje sie na schowku pod kierownica. wyjmij ten schowek a napewno cos znajdziesz :wink: , to ten po lewej stronie od kierownicy