Zobacz pełną wersję : kable WN
które kable będą najlepsze??
http://moto.allegro.pl/item757927017_oryginalne_kable_zaplonowe_honda_civ ic_oem.html
NGK czy może jakieś inne...do D14A3??
dzięki za info...pozdrawiam!!:D
NGK sa dobre, ale te które podałeś to oryginały.
i są lepsze niż NGK??w sumie trochę tanie jak na oryginalne;p
Dołączam się do pytania.
http://moto.allegro.pl/item757927018_oryginalne_kable_zaplonowe_honda_civ ic_oem.html
289 zl za oryginaly, a z ngk trzeba dac ok 330-350.
Pytanie jak z jakoscia, bo domyslam sie ze oryginaly bija jednak nawet tak dobra firme jak NGK. ?
jakbys poczytal troche na forum o kablach WN to bys sie dowiedzial ze najlepsze sa OEM'y
sumitomo to sa wlasnie OEM kable :)
mam takie w moim ej9 i niedawno je pomierzyłem omomierzem
wyszlo ze najdluższy ma 11 Kohm pozniej 10 ,krotki 8,3 a najkrotszy 7,4 Kohm :D
manual podaje ze kable sie wymienia jak maja powyzej 20Kohm czyli widac ze jeszcze daleko
jak sadze sa one w moim aucie od nowosci bo pisze na nich Sumoitomo 1995 :cool:
jakbys poczytal troche na forum o kablach WN to bys sie dowiedzial ze najlepsze sa OEM'y
No to ze lepsze to napisalem ze tak wlasnie chyba jest.
Pytanie czemu sa tansze niz NGK?
W moim przypadku za nowe NGK dałem 260zł (RC-HE73 jeżeli dobrze kojarzę kod);
Wiem, że te 29zł to nie jest ogromna różnica... no ale obecne kable (mix dwóch typów)... a z kasą różnie;
Więc wziąłem "tylko" NGK;
No to ze lepsze to napisalem ze tak wlasnie chyba jest.
Pytanie czemu sa tansze niz NGK?
a czy zawsze droższe znaczy lepsze ?
a czy zawsze droższe znaczy lepsze ?
zazwyczaj tak. tym bardziej ze tu cena ORYGINALU wychodzi nizej niz cena ZAMIENNIKA (mimo ze swietnej firmy).
Nie mam pewności, że to z Allegro to są oryginały. Na pierwszym zdjęciu owszem są, oryginalnie zapakowane, ale ciekawe, czy po zalicytowaniu też w oryginalnym opakowaniu z naklejką przychodzą :) To może być rzeźba - osobno kupione przewody i np. połączone z używanymi fajkami.
Ale jeśli ktoś kupił i potwierdza że to SĄ oryginały, to będę się cieszył :)