Zobacz pełną wersję : Pomozcie prosze !
Witam szukam i szukam i nie moge znalesc czy hondy z lat 93 96 mialy kolektory plastikowe
Daze do tego czy da sie zaistalowac gaz II generacji a nie SGI dzieki prosze tylko o krotka odp
spokojnie mozesz montowac II generacje. kolektory sa metalowe.
dzieki bardzo i o to mi chodzilo a nie wiesz jak jest w civic-u bo sciagam autko ale mysle o gazie ale nie chce trafic na cos z plastikiem a na SGI nie wydam 3,5tys
Caly czas zastanawiam sie nad accordem &civiciem acord wiekszy ale to spalanie nie porownywalne ......zglupiec mozna
skoro myslisz o gazie to jak dla mnie temat spalania nie gra tu najwiekszej roli...
dokladnie. tak czy tak gaz cie wyniesie taniej w eksploatacji. mi accord pali 11 w mieszanej a nie wezmie wiecej jak 12 LPG po miescie.
co? 12 gazu tylko tyle powiem tak ze nie wierze ale trzeba uwzglednic ze spalanie zalezy od stylu jazdy pory roku ,stanu technicznego
Do tej pory mialem Uno 1,4 z gazem i powiem ze dla mnie bedzie to olbrzymi skok
spalanie w tym Uniaczu mialem 12 po miescie przy czym zaznacze robie ciagle odcinki po 4km dlatego mysle ze tu spale duzo wiecej
zalezy od stylu jazdy kierowcy to napewno, ale tez zalezy od samochodu tak jak mowisz. dane sa prawdziwe bo wiem za ile leje i ile na tym przejezdzam :)
To mnie uspokoiles :) konkurentem acorda byla mazda 626 ale jednak wybieram honde bo uwazam ze to jednak lepsza marka i co najwazniejsze mazda 626 ma przeplywomierz ktory jest bardzo czuly na strzaly przy LPG i kazdy dobry gazownik powie ze tylko sekwencja wchodzi tu w gre a koszt to razy dwa tyle co II gen
Na co szczegolnie zwrocic uwage przy zakupie acorda z 94
uwazacie ze cena 1600 Eu to drogo ?bo za tyle mam okazje kupic stan bardzo dobry
kosztowalo by mnie to tak samochod 1600Eu(6400zl) +transport 400zl+oplaty 1500zl+gaz 1600zl warto w to wchodzic jak myslicie ?
jesli chodzi o accorda, to mysle ze strona Wombata Ci pomoze http://www.wombat.prv.pl