Zobacz pełną wersję : podgrzewane fotele??
elo elo zakupiłem jakis czas temu komplet skórzanych foteli do jajka...
i zauwarzyłem ze pod fotelami kierowcy i pasarzera sa jakies kostki...
czy moga byc to kostki od podgrzewania tych foteli..?? zagladałem do starych co mam jeszcze w hondzie i nic nie widziałem podobnego... zadnego kabelka ani nic...
moge zrobic foto i wam pokarze
a tak na marginesie to macie gdzies ziomka ktory poprawił by mi fotel kierowcy?? chodzi o te miejsce gdzie wrzucamy pierdziawe :)
moga to byc rowniez od elektrycznych ustawien :) civic jdm mialy ustawienia elektryczne ;)
lub mozna prosciej jak sciagniesz pokrowce skore bedziesz wiedzial :D
wsumie to sa z wersji kanadyjskiej fotele...
moze i od regulacji elektrycznej ale z drugiej strony to nie bardzo bo sa tam dzwignie od podnoszenia foteli....
a nie jest to czujnik zapięcia pasów? kanadyjki to miały
no nie wiem byc moze tak... tapicer poprawia mi skore dzis bede odbierał to zapytam co on tam widział i moze wie do czego ta kostka jest
ja dla mnie to czujnik zapięcia pasów jak kolega majin 103 pisał.
jak odbiore fotele od tapicera to zrobie wam fotke pokarze i zobaczycie wtedy moze będziecie wstanie cos wiecej powiedzieć na ten temat
tak to czujnik od zapiecia pasow, mam tak w kanadyjce wlasnie.
tez mam podgrzewane fotele w Vgen,dlatego jesli chcesz byc w 100%pewien to sprawdz czy pod fotelem plastikowy pojemnik.Jesli tak,to w mrozne dni masz arsch warm:D
oo fakck!! musze poszukac moze i znajde :)
odebrałem jakis czas temu fotele od tapicera i okazało sie ze jest to kostka od czujnika zapiecia pasow....
tez mam podgrzewane fotele w Vgen,dlatego jesli chcesz byc w 100%pewien to sprawdz czy pod fotelem plastikowy pojemnik.Jesli tak,to w mrozne dni masz arsch warm:D
Moglbys wyslac fotki jak to wyglada i zdjecia przyciskow od podgrzewania fotelikow:)
Wlasnie zobilem fotki jak to wyglada u mnie.Od spodu fotela fotki nie najlepsze poniewaz ciezko podejsc tam z aparatem
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fa614904cde33cc3.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/162fef5ae3464da0.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/854dc160e15d3866.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fa614904cde33cc3.html
no faktycznie fotka kostki jest słaba ale masz spoko fotele ;) i przycisk tez ładnie wyglada :P
A przypadkiem czujnik zapiętych pasów nie był podpinany pod gniazdo klamry? Nie wiem więc pytam z ciekawości odgrzebując temat nie do końca wyjaśniony :)
i jak ziom , doszedłes co i jak ??
oo fakck!! musze poszukac moze i znajde :)
odebrałem jakis czas temu fotele od tapicera i okazało sie ze jest to kostka od czujnika zapiecia pasow....
pisałem już przecież ze jest to kostka od czujnika zapięcia pasów.
prawdopodobnie kostki sa schowane pod siedzeniem i pod dywanem.
jak sie ociepli to obkukam jak to tak wygląda, a w marcu będę wymieniał dywan wiec wtedy będę wiedział na 100pro czy jest tam kostka od czujnika zapięcia pasów.
tylko czy do tego trzeba miec specjalne zegary ??
czy jak to jest ??
prosta sprawa ja mam kanadyjke ej1 i tez mam czujnik nie zapietych pasów działa to tak pos siedzeniem masz ta kostke ktora widzisz( widzieliscie) jak kolega bys sie dobrze przyjrzal i był bys dociekliwy z tej kostki ida kabelki do klamry od zapiecia pasów na liczniku jesli masz seryjne auto jest taka kontrolka jak siedzenie z pasem, dopoki nie zapniesz pasów to przy wł stacyjki bedzie ci pikało z kilka razy
pisałem już przecież ze jest to kostka od czujnika zapięcia pasów.
prawdopodobnie kostki sa schowane pod siedzeniem i pod dywanem.
jak sie ociepli to obkukam jak to tak wygląda, a w marcu będę wymieniał dywan wiec wtedy będę wiedział na 100pro czy jest tam kostka od czujnika zapięcia pasów.
tylko czy do tego trzeba miec specjalne zegary ??
czy jak to jest ??
jeszcze jedna sprawa jesli swapowałes siedzenia do swojego auta to zapomnij ze bedziesz mial działajacy ten schemat
1 musisz miesc elektronike do tego swapu
2 specjalny zegar z tym czujnikiem i kable poszczune miedzy to wiec watpie by było warto robic swapa kupywac kilka rzeczy dla durnego pik pik pik pik bzdura:)