Zobacz pełną wersję : Odłączenie akumulatora
Jak w tytule. Być może dla części z Was to głupie pytanie, ale czy odłączenie akumulatora na godzinę może doprowadzić do jakiś niepożądanych konsekwencji np. rozkodowanie radia, trudności z uruchomieniem auta??
rozkodowanie radia tak,innych trudnosci nie
nie wiem jak w wersjach 3/5d ,ale w sedanach nie ma kodu radia,więc odłączenie akumulatora nie powinno nic złego zrobić
Miałem na myśli rozprogramowanie radia
Nic się nie dzieje, trzeba tylko ustawiać zegarek. Wyjmowałem aku na około 2 godziny i po podłączeniu radio nawet pamięta stacje.
Nie mogłem znaleźć żadnej informacji na ten temat i żeby nie tworzyc nowego tematu pisze tutaj. Zostal odlaczony akumulator u mnie w autko, no i oczywiscie radio zostalo rozkodowane. Mam sedana z USA, moglbym prosic o pomoc z kodem do radia?
edit:
sorry za zamieszanie, kod znalazlem w ksiazce 'honda service history' :)
u mnie w 5d nic sie nie dzieje :) akumulator leżal prawie cała zime w pokoju :) po podłączeniu wszystko ok.Jedynie trzeba ustawic zegarek :)
u mnie w 5d nic sie nie dzieje akumulator leżal prawie cała zime w pokoju po podłączeniu wszystko ok.Jedynie trzeba ustawic zegarek
pytałem o to w ASO i wersje europejskie nie mają kodu radia