PDA

Zobacz pełną wersję : sterowanie centralnego z pilota + alarm + immobiliser

pirat
20-05-06, 12:07
witam
Gdzie w warszawie badz jej zachodniej czesci znajduje sie warsztat ktory niedrogo zalozy to wszystko? I jakie sa orientacyjne ceny? (Alarm z czujnikami ruchu)

Pytałem sie u mnie w miescinie, to koles krzyknal mi 500zl za sam alarm +50zl zalozenie a za immobiliser (taki przytykany) bodajze 270zl :shock:

za info z gory dziekowac :D

ppm702
21-05-06, 09:47
Brwinów - BigBas (czy coś takiego... ) - p. Konarski

pirat
21-05-06, 11:44
Brwinów - BigBas (czy coś takiego... ) - p. Konarski
Bas Tone
zakladaja car audio, ale z relacji znajomych ktorzy u niego byli sa niezadowoleni. Wczoraj spytalem sie kolegi o moj problem. Jego pierwsza odpowiedz byla "napewno nie Bas Tone" :P

ppm702
22-05-06, 00:24
nie robiłem nic u niego, ale mam z gościem od jakiegoś czasu kontakjt. Kolega z pracy alarmy robi na mokotowie - okolice Wałbrzyskiej. Jak chcesz dowiem się o adres - on jest zadowolony :)

pirat
22-05-06, 12:07
nie robiłem nic u niego, ale mam z gościem od jakiegoś czasu kontakjt. Kolega z pracy alarmy robi na mokotowie - okolice Wałbrzyskiej. Jak chcesz dowiem się o adres - on jest zadowolony :)

to poprosze, dowiedz sie o adres i ile kolega musial zaplacic, a juz wogole bede happy jak do tego wszystkiego nr tel zlatwisz do firmy :P

ppm702
22-05-06, 12:27
postaram się :)

jacivic
26-05-06, 15:15
ja mam dobrego i nie drogiego elektromontera, moj dobry kumpel zakladal mi systemy w kilku furkach..
tanio! solidnie i pewnie!!! polecam...
daj znac na prv to cie z nim umowie
pozdro