Zobacz pełną wersję : zawieszenie bilstein
Witam!
Mam okazyjnie do kupienia używane kompletne sportowe zawieszenie bilsteina o oznaczeniu f4-b46-1685- H1 tył i f4-b3471604-H1 przód za 400zł. Moje pytanie brzmi czy warto?
Pozdrawiam
Wszystko zależy w jakim jest stanie. Jeśli nie ma rys na tłoczyskach i moduły sa sprawne to warto. W Zerkopolu Ci je odświeżą i będą jak nowe, a jeszcze Ci ustawią twardość jak tylko chcesz, oczywiście jak nie są dojechane do cna
ja mam bilsteina i jest szuper :) bede zima regenerowal bo tez kupilem uzywke a jezdze na nich drugi rok... w zerkopolu powiedzieli mi od 160 zl za sztuke wiec dam w inne miejsce....
pozdro
w innym miejscu nie zrobia ci tego na komponentach bilsteina i nie beda wiedzieli jak je poustawiac, powodzenia.
aha - regeneruje sie parami. wiec nie jest tanio.
wiem ze parami, dlatego musialbym dac wszystkie cztery co daje mi kwote od 640 zl za regeneracje kompletu, troche duzo biorac pod uwage fakt ze za kompletny zawias ze springami h&r dalem 300 zl :] zima oddam w inne miejsce do regeneracji i zobacze jak bedzie