Zobacz pełną wersję : Przegub
Głupawe pytanko - ile można jeździć z luzem na przegubie? W domyśle czy dojeżdżę do przyszłego miesiąca czyli do wypłaty czy jak to stwierdził mechanik w Fauvert koło może mi się urwać w każdej chwili ? :)
pozdro
jak CI przegub siadzie to koło Ci nie odpadnie tylko nie pojedziesz dalej a ile mozna jezdzic hmm ja od zimy słyszałem ze przy ostrzejszym skrecie juz było go słychac i dopiero w tam tym tygodniu pojechałem wymienic i co sie okazało ze juz jedwo sie trzymał bo gdy go mechanik sciagałto sie rozleciał:P
a tak ps to o przegubach było duzo tematów i nie trzeba było zakładac nowego
[QUOTE=klicher;771216]Głupawe pytanko
Racja:D. Nikt nie jest w stanie przewidziec ile pojeździsz na takowym przegubie. Może Ci się rozleciec jutro, a może za 2 miesiące.
streetracer
23-09-09, 06:51
Z tego co sie orientuje na przegubie mozesz jezdzic nawet i 10 lat. Z tym sie nic nie stanie tylko predzej Cie wykonczy to wkurzajace stukanie. Akuratnie tez mam ten sam problem. jestem w trakcie szukania nowego i bede wymieniał a stuki słysze juz od 6 miesiecy napewno i jezdze dalej
Ok dzięki za rady, i macie racje że to bardziej wróżenie z fusów :)