PDA

Zobacz pełną wersję : problem z tylnymi nadkolami

arci1981
22-09-09, 16:04
Oddałem dziś auto do blacharza żeby wstawił mi tylne reperaturki (niestety ruda je zaatakowała) i zakonserwował całe podwozie. Po rozbiórce wnętrza okazało się że tylne nadkola są mocno przeżarte przez rdzę i też trzeba je wymienić. Tutaj zaczyna się mój problem, nigdzie nie mogę dostać takich reperaturek tylnich nadkoli, wszędzie gdzie szukałem są dostępne tylko plastikowe nadkola, a nie o to mi chodzi. Czy ktoś się orientuje gdzie mogę dostać te reperaturki tylnich nadkoli (Civic HB 1997)? W ostateczności blacharz sam będzie sztukował z blachy ale wolałbym gotowe reperaturki.

misiek707
22-09-09, 22:07
Myślę, że nie dostaniesz kolego reperaturki nadkola. Blacharz powinien bez problemu podorabiać ci to. Ew. możesz dobrać z innego auta.

Radosław86
22-09-09, 22:53
jak blachaz dobry to bez problemu sam do robi... ewentalnie mój kolega *******zielił całe i sam z włokna szkalnego zrobił i za malował biteksem... 2 rok i nic sie z tym nie dzieje

misiek707
22-09-09, 22:55
jak blachaz dobry to bez problemu sam do robi... ewentalnie mój kolega *******zielił całe i sam z włokna szkalnego zrobił i za malował biteksem... 2 rok i nic sie z tym nie dzieje

Całe nadkole????!!!! LOL włóknem szklanym można małe ubytki naprawiać a nie całe nadkole...

teg
23-09-09, 08:08
ak blachaz dobry to bez problemu sam do robi... ewentalnie mój kolega *******zielił całe i sam z włokna szkalnego zrobił i za malował biteksem... 2 rok i nic sie z tym nie dzieje

No ciekawe, żeby się działo :| Niezły artysta rzeźbiarz :D

kenny
23-09-09, 16:03
to się nazywa redukcja masy :D