PDA

Zobacz pełn± wersję : burta/ klapa tylna - zamiennik ?

FrISs
18-09-09, 19:39
Witam, poszukuje nowej klapy tylnej do EG4.. czy w gre wchodza tylko uzywki czy sa produkowane zameinniki (nojki sztuki) tak jak np maska. Na allegro ni widu ni slychu, jedynie z laminatem sie spotkalem ale interesuje mnie blacha.. Wie ktos cos?

FrISs
13-10-09, 11:34
up? Ewentualnie czy moze ktos cos powiedziec o laminacie tzn jakies wieksze minusy? Bez problemu da sie polakierowac i tryzma sie lakier na nim?

Przemas
01-11-09, 19:56
co do laminatów to raz spotkałem się z jedn± tak± klap± i jej wykonanie pozostawiało wiele do życzenia. Może w jakim¶ serwisie Hondy uda Ci się kopic now± ori burtę ale cena może być do¶ć wysoka. Lepiej poszukać jakiej¶ używanej w dobrym stanie.

rafał69
02-11-09, 08:38
http://czesciuralfa.pl/

Zgło¶ sie tutaj,czesci orginalne z rozbiorki samochodów.Mysle ze cos sie znajdzie.W linku masz podany kontakt wiec dowiesz sie wiecej co i jak.
Pozdro.

drypaul
02-11-09, 08:58
Laminaty to tylko w wersji USDM można kupić z tego co wiem.

piero77
02-11-09, 12:42
J mam laminat usdm i jest ok nie ma tylko zamka w klapie jest tylko otwieranie z wenatrz ale mi to nie przeszkadza bo ia tak nigdy jej nie otwierałem z zewnatrz.Lakier sie trzyma nic sie z nim nie dzieje i jest jeszcze jeden duży + NIE RDZEWIEJE:D