Zobacz pełną wersję : Opinie na temat tych felg
Witam mam pytanie miał ktoś styczność z tymi felgami cena za nie jest symboliczna ale ciekawe jak jakością czy nie są z plasteliny pisać jak ktoś coś wie na ten temat:D
http://www.allegro.pl/item743591909_alufelgi_406_15_4x100_honda_civic_to yota_vw.html
maciek070188
18-09-09, 08:39
jakie tanie? cos nie mozliwe z czego to z kartonu nawet ladne az dziwne;d
ładne te felgi sa ale pewnie slabe;/
Normalna cena za noname'owe felgi wszystkie chinole kosztuja tak w granicach 1k. Widzialem te felgi w jakims civicu Vgen w dziale nasze hondy, ale niestety nie pamietam nazwy uzytkownika.
Osobiscie wolalbym takie felgi niz stare i przyciezkie borbety.
A co do wytrzymalosci to kazda felge mozna pogiac jak sie nie uwaza.
Te felgi ma Whoytas i karpik , warto zajrzec do ich tematow. Firma Spin...
ładne te felgi sa ale pewnie slabe;/
i tu sie nie zgodze. Karpik je "przetestowal" pewnego wieczoru i okazalo sie ze pokonaly kraweznik bez wiekszego szwanku, tylko z zadrapaniem. Nie jechal wolno.
Wiadomo ze wszystko da sie zniszczyc. Ale sa w miare ok jak na ChRLDM :p
No dzięki panowie chce zmienić swoje 16 na te i wiadomo lepiej sie spytać niż kupować w ciemno
maciek070188
18-09-09, 16:49
no to oplacale se bardzo w szoku jestem pasowaly by do mnie jak ulał szkoda ze nie ma 16 stek ale 15 ta ladna;d
Ładna felga :) a czy wytrzymała - niby ma certyfikat ISO 9001 (chociaż z doświadczenia wiem, że to tylko świstek papieru, by wmówić, że coś jest super)
czy offset nie jest za mały do civica?
To ET mogłoby być trochę większe. 35 to tak jest raczej na styk...
Honda chyba zasługuje na coś lepszego niż chińskie felgi.
wojtasCiviC
22-09-09, 21:10
*****... te są, bardzo mi się podobają i zastanawiałem się kiedyś nad nimi
I co z tego, że chińskie? Większość tego co "markowe" produkowane jest w Chinach.
Jeżeli jakość jest ok, co ktoś kilka postów wyżej napisał, to czemu nie kupić, skoro cena atrakcyjna...
ktos pisal o zabijaniu kotka... pomyslow pogratulowac...