Zobacz pełną wersję : Co to za błąd?
Witam!
Dziś robiłem samodiagnostykę i nie mogę dojść co to za błąd. Poniżej wklejam link z filmikiem.
http://w52.wrzuta.pl/film/9PlCkEsu4BO/bledy-chek_honda
błąd 1
86-98 Civic
97-98 CRV
85-98 Prelude
94+ Integra Oxygen Sensor "A" (Primary) defective circuit or unplugged / defective sensor
Dzięki, szczerze mówiąc myślałem w tym kierunku, bo jakiś czas temu wymieniłem sondę.
Błąd ten pojawia się sporadycznie przez ostatnie 3-4 tys km. wyskoczył z 5 razy.
Co może być bezpośrednią przyczyną tego błędu?
dla mnie to błąd nr : 10 bo pojedyncze typu 1,2,3,4 migają szybko
10- czujnik temperatury powietrza lub jego obwód.
jest to szara lub biała kostka w kolektorze ssącym gdzieś z boku ma dwa przewody.
jak jestes z Olsztyna to dzwoń do mnie ja dziś w Olsztynie będę od 10-13 to mogę ci to naprawić : 603564548 jestem karol
dla mnie to błąd nr : 10 bo pojedyncze typu 1,2,3,4 migają szybko
10- czujnik temperatury powietrza lub jego obwód.
jest to szara lub biała kostka w kolektorze ssącym gdzieś z boku ma dwa przewody.
jak jestes z Olsztyna to dzwoń do mnie ja dziś w Olsztynie będę od 10-13 to mogę ci to naprawić : 603564548 jestem karol
Niestety wczoraj byłem na weselu u kumpla i nie byłem w stanie dotrzeć.
Poza tym wydaje mi się, że może to być jednak coś z sondą, bo błędy zaczęły się się pojawiać zaraz po wymianie sondy. Ale wezmę Twoją sugestię pod uwagę.
To jest bład nr 1, 10 swieci dłużej