Zobacz pełną wersję : Jakiej marki seryjne glosniki i jak one graja ?!
Wie ktos jakie glosniki montowala Honda w Vti Aerodecku z 98 ? 6 sztuk jest ale czy bedzie dobrze gralo na samym radiu ewentualnie na zwyklmy wzmaku ?
jesli montowali takie super Pajoniery jak np w EJ6 czy EJ9 to mozesz podarowac psu nowe gryzaki :D
tych seryjnych to pod wzmaka bym nei podłączał bo długo moga nie pociagnac.....
PIONEER TS-06096 ZH
4 Ohm
NOM. 15W
Max. 30W
MADE IN JAPAN
To jest napisane na moich głośnikach z EJ9, jak chcesz to mogę CI podesłać ich fotki, bo mam te głośniki pod ręką, co do ich grania, sam sobie wywnioskuj z tego co jest napisane powyżej :) wygląd równie badziewny
PS. na sprzedaż ;)
PS. na sprzedaż
:lol: szkoda kasy na przesyłkę ;)
Generalnie fabryczne głosniki do niczego poza odtwarzaniem wiadomości się nie nadają
szkoda kasy na przesyłkę
oczywiście możliwy odbiór osobisty ;)
a tak na poważnie to nadają się one chyba najlepiej jako magnesy na lodówkę :lol:
Ale jestescie pewnie ze do kazdego modelu i z kazdego roku pakowali ten sam syf ?
mam japońskiego EJ9 i anglika, w obu głośniki seryjne grały jak.... jak seryjne głośniki z hondy ;) są beznadziejne piszczą, harczą.. szkoda gadać (w angliku nie zaglądałem co tam są za głośniki, ale podejrzewam ze też jakies pjonjery)
A jesli bede szukal glosnikow w seryjne miejsca to jakie rozmiary mnie interesowac powinny ? w drzwiach w podsufitce i gwizdki ?
Potwierdzam, tez mam w drzwiach te seryjne PIONEER'y , tragedia....
Na tył zapodalem "jajka" JBL 396 i razem w miare dobrze to gra, ale rewelacji nie ma.. No, ale nie jestem maniakiem car-audio...
jakie rozmiary mnie interesowac powinny
szukaj 165mm - głebokość ma dygorzędne znaczenie, bo i tak pójdą dystanse i generalnie rzeźba ;)
szukaj 165mm
To te w drzwi czy podsufitke ?
[ Dodano: Sro Maj 17, 2006 11:09 am ]
a gwizdki w trojkat lusterka maja taki sam rozmiar wszystkie ?
w drzwi. Gdzie Ty chcesz w podsufitkę włożyć? Gdzieś z tyłu? Jeśli na tył to radziłbym Ci sobie odpuścić ten pomysł.
Co do lusterek, to generalnie jakie kupisz to się zmieszczą. Jednak na 100% nie obejdzie się bez dłubania przy osłonie trójkąta.
Gdzie Ty chcesz w podsufitkę włożyć? Gdzieś z tyłu?
No w AeroDecku sa miejsca seryjne z glosnikami zaraz z glowami pasazerow, wiec skoro miejsce jest to sadzilem ze mozna by je wykorzystac.
ziom masz powazene auto, wiec rób powazna muze, głosniki w tyłu odpuszczamy ..... :)
Ziom auto musze odetkac po mnie Gtech zalamal niemam kasy na Audio ....
no nie mów ze jest gorzej niz w starym cifie ;)
Nie no nie jest az tak zle ale wiesz jak jest zawsze mogloby byc troszke lepiej ;) siakas niska sióódemka by sie przydala :twisted:
[ Dodano: Wto Maj 23, 2006 5:33 pm ]
Dzis podlaczylem zwyklego kaseciaka Panasonica 4x40w i niepowiem ale wcale tak zle te glosniki nie graja ...
DarkDriver
31-01-11, 15:02
A ja mam pytanie, orientuje sie ktoś jakie są średnice głośników w dzwiach w DEL SOLU? Bo nie wiem nawet jak sie zabrac do wyszukiwania modeli zastępujących serie.. chce zamontować w drzwiach i z tyłu . Jeżeli ktoś wie jakie teraz oryginalnie mam, to prosze o info:>