Lord_ZED
13-05-06, 21:11
Ostatnio sobie przeglądałem co tam ludzie kombinują aby im fury nie zgarneli. I wpadł mi do głowy 1 pomysł całkiem orginalny hehe. Bo wszyscy ukrywają jakieś guziki gdzieś niewiadomo gdzie.
A ja mam pomysł. Aby odcięcie np zapłonu bądź pompy paliwa było sterowane z radia samochodowego :D .
Znaczy standardowy pomysł z przekaźnikiem ale zamiast sygnału z ukrytego guzika podawać sygnał z auto anteny z radia.
Działa to tak ze jak niemasz panela w aucie to niemożesz odpalić radia przez co nieda się uruchomić auta bo niema sygnału na auto antene 8) .
Plusy to to że nikt auta nie buchnie jak niemasz panela w środku.
Minus to że jak sie radio zepsuje to nigdzie nie pojedziesz bez obejścia zabezpieczenia.
JAk wam sie podoba ?? Może ktoś zrobi takie triko ??
A ja mam pomysł. Aby odcięcie np zapłonu bądź pompy paliwa było sterowane z radia samochodowego :D .
Znaczy standardowy pomysł z przekaźnikiem ale zamiast sygnału z ukrytego guzika podawać sygnał z auto anteny z radia.
Działa to tak ze jak niemasz panela w aucie to niemożesz odpalić radia przez co nieda się uruchomić auta bo niema sygnału na auto antene 8) .
Plusy to to że nikt auta nie buchnie jak niemasz panela w środku.
Minus to że jak sie radio zepsuje to nigdzie nie pojedziesz bez obejścia zabezpieczenia.
JAk wam sie podoba ?? Może ktoś zrobi takie triko ??