czara
04-09-09, 20:35
zwlekałem zwlekałem no i w końcu nadszedł ten dzień padły mi amorki właśnie wróciłem z przeglądu tylne amory wybiły 0 przód jeszcze cos tam dyszy. Temat juz trochę wałkowany ale wiele wątków juz nie działa. mianowicie jak zwykle dylemat seria czy gleba no jak seria to kayaba to wiem jak gleba to? no właśnie? auto typowo miejskie i sprzedawcy polecają koni 1110 ? 1600zł (1130 nie wchodzi w gre - cena zabija) jest tez alternatywa firma MTS kompletny zawias , gleba 35mm za 900zł również połączenie utwardzenia z komfortem jazdy po mieście, dużo ludzi juz na tym jeździ sprawdzałem na forum vw, lanosa, mercedesa itd ale nie wiem jak z Hondą? dają gwarancje na 2 lata moje pytanie ktoś to ma?
Dzwoniłem tez dziś do japanmoto i japamoto goście mówili ze seryjne gazowe kayaby sa tez przystosowane do gleby ok 30 - 40 mm czy to prawda? jeśli tak może warto wtedy wrzucić Kayabe i ewentualnie np sprężyny eibach
Druga sprawa to już pytanie do posiadaczy gleby, jak sobie radzicie w zime? czy podwozie mocno dostaje w kość? Chodzi mi o glebę 35 - 40 mm bo w sumie tego najbardziej sie obawiam :confused:
i jak to jest w końcu z tym ścinaniem opon? przy malej glebie i dobrze ustawionej geometrii i zbieżności (bez regulowanych wahaczy) jest szansa na normalne zużywanie sie opony czy będzie cięło i kąty będą /\?
Dzwoniłem tez dziś do japanmoto i japamoto goście mówili ze seryjne gazowe kayaby sa tez przystosowane do gleby ok 30 - 40 mm czy to prawda? jeśli tak może warto wtedy wrzucić Kayabe i ewentualnie np sprężyny eibach
Druga sprawa to już pytanie do posiadaczy gleby, jak sobie radzicie w zime? czy podwozie mocno dostaje w kość? Chodzi mi o glebę 35 - 40 mm bo w sumie tego najbardziej sie obawiam :confused:
i jak to jest w końcu z tym ścinaniem opon? przy malej glebie i dobrze ustawionej geometrii i zbieżności (bez regulowanych wahaczy) jest szansa na normalne zużywanie sie opony czy będzie cięło i kąty będą /\?