Zobacz pełną wersję : Zawiszenie Weitec do 5d
konerB18C4
02-09-09, 11:14
Mam mozliwosc nabycia w/w zawieszenia dlatego tez prosze o jakies opinie. Moze ktos z Was jezdzi na takim i moze wyrazic swoje zdanie na temat Weitec-a. Bede bardzo wdzieczny za pomoc i porady.
ale co to za zawieszenie?? czy tyko same sprezyny... wiecej konkretow...
konerB18C4
11-09-09, 15:07
no zawieszenie czyli ..amorki i sprezyny..
Weitec generalnie to nie jest zła firma. Osobiście nie miałem styczności z tym, tylko zasłyszane opinie, więc z doświadczenia Ci nie powiem jak to wygląda.
Jaki model jest tego zawiasu? Sam ostatnio sie rozgladalem za Weitec'iem ale nie znalazlem nic dedykowanego do 5d. Jesli wiec cos udalo Ci sie znalezc to zapodaj jakies info:)
Podepnę sie do tematu. Co sądzicie o tych amortyzatorach? Zastanawiam się nad zakupem z tejże właśnie aukcji http://moto.allegro.pl/item737971952_amortyzatory_kayaba_honda_civic_vi_5 d.html. Czy warto i produkt godny polecenia? Jak zadzwoniłem do aso to cena mnie przeraziła.
Mam amortyzatory KYB+eibach -30mm i fajnie się jezdzi jest twardziej od serii, ale nie ma strachu,autko lepiej się prezentuje nie dobija no chyba że 5 osób+jakieś ostre doły ale takiej opcji się unika,jest tak jak chciałem.