Zobacz pełną wersję : EG9 B16A2 procedura startowa
Witam, mam pytanie dotyczące wgrania procedury startowej oraz zamontowania ręcznego włącznika/wyłącznika tej procedury w komputerze w B16A2.
Ile coś takiego kosztuje?
napisz do "Rem36" na PW lub wejdź na http://www.jhm.com.pl/ (tam jest do niego kontakt) i sie dokładnie dowiesz...to dobry fachowiec,godny polecenia i wiem że robił takie rzeczy,pozdrawiam.
po pierwsze Furious,a poza tym zajrzyj na strone JHM i w zakładce kontakt ujrzysz też Rem'a:) więc obojętnie do którego z nich się zgłosisz na bank Ci pomogą,doradzą....pozdrawiam
...Bartuś...
02-09-09, 15:28
po pierwsze Furious,a poza tym zajrzyj na strone JHM i w zakładce kontakt ujrzysz też Rem'a:) więc obojętnie do którego z nich się zgłosisz na bank Ci pomogą,doradzą....pozdrawiam
Tylko Furius... Remek zajmuje się częścią mechaniczną,nie zajmuje się strojeniem samochodów...Kolejna sprawa to taka iż narpiew musisz oddać kompa na przerobienie za chyba 150zł żeby można było wgrać mapę z procedurą.
Dzięki koledzy...... :) wiem już wszystko :)
Pozdrowienia.