Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : lotka od VTI, warto?

straznik
01-09-09, 16:21
Witam kolegów:) temat troche z przysłowiowej dupy bo to rzecz gustu, ale zapytam bo sam nie wiem. Jak zapatrujecie się na umieszczenie lotki na klapę od VTI? Nie chcę być kojarzony z chłopcami z Calibra team:) Raz mi się podoba raz nie i sam nie wiem. Nadmienie, że lotkę juz mam, mam również dokładkę zderzaka przedniego (co do niej raczej nie mam wątpliwości. Czy ona bardzo obniża przód? Wielkie kłopoty z krawężnikami itp? Kupiłem te elementy tanio więc nie stracę przy odsprzedaży. Wpisujcie swoje opinie :)

suchy2004
01-09-09, 18:02
Zakładaj tą lotkę i sie nie pytaj :p Dla mnie "tyłek" 5 drzwiówki bez lotki wogule nie ma wyrazu. Co do dokładki przedniej czy to od VTI czy to od VTI-Sa na seryjnym zawieszeniu, nie będziesz miał żadnych kłopotów z krawężnikami.
Pozdrawiam
Kamil

straznik
01-09-09, 20:26
to dokladka od VTI, Jedno mnie w tej lotce denerwuje otóż ma światło stopu. Ja mam swiatło na górze szyby. trzech na pewno nie połącze a niedzialający bedzie mnie denerwowal :) Podobno były jakies zaslepki? ma ktoś pomysl jak estetycznie zlikwidowac to swiatlo w spoilerze?

havok
01-09-09, 20:44
To ja mam taką propozycję - może lotkę Mugena z sedana 6 gen? Albo z 8 gen? Jakbym nie miał stopu w spoilerze, to już bym założył :)

Son - Goku
01-09-09, 20:48
Tą lotkę wal śmiało. A co do stopów, tym więcej stopu święcącego tym lepiej,będziesz widoczny zdala już :D
A skoro chcesz to zaślepić,to zaszpachlować,wygładzić i pomalować.
Ale ja bym raczej zostawił i podłączył go.

qba1983
01-09-09, 20:49
kolego jak chcesz to mozemy sie zamienic, ja mam lotke bez stopa i z checia oddal bym ta zaslepke

straznik
01-09-09, 21:02
Zgadzam się bez zastrzezen :) daj namiary na siebie na PW

crash
01-09-09, 22:31
co do 5d bez lotki ktora sam posiadam to chcialbym nadmienic ze bez tej lotki ale i bez wycieraczki wyglada ok, jakbym mial jeszcze raz stanac przed decyzja to pewnie bym nie zalozyl ale to moje osobiste zdanie :) po jakims czasie stwierdzilem ze chyba lepiej by wygladal bez lotki....

eM_Zet
01-09-09, 23:45
Ja do siebie bym nie założył lotki nawet jakbyście mi zapłacili :D:D:D Mnie się to nie podoba, nie obrażając tych, którzy ją mają.

sane
02-09-09, 00:49
Mnie ta lotka też się nie widzi zupełnie. Lotka out, wycieraczka out, oznaczenia out, zamek out i najlepiej byłoby tę klapę jeszcze podgiąć a'la CSL i byłoby kozak.

A jak już ktoś chce koniecznie lotkę, to proponuję tę od MG.