PDA

Zobacz pełną wersję : Jaka popielniczka w podłokietnik do 5d

lepus82
01-09-09, 15:14
Witam

Zakupiłem podłokietnik bez popielniczki/schowka do civica 5d. Podłokietnik jest od wersji VTI. Chce dokupić popielniczkę montowaną z tyłu w podłokietniku, i w związku z tym mam prośbę, żeby ktoś przesłał mi zdjęcie swoje podłokietnika, takie na którym dokładnie widać jak wygląda ta popielniczka. Zgodnie z EPC w ta dziurę w tył podłokietnika wchodzi jeszcze plastik, w który trzeba chyba włożyć popielniczkę, chce ustalić jak to dokładnie wygląda żeby nie kupować dwa razy. A może ma ktoś zdjęcie rozebranego tyłu podłokietnika. Będę bardzo wdzięczny za info.

suchy2004
01-09-09, 15:38
Jeśli miałeś wczesniej tunel środkowy zamiast podłokietnika, to Twoja stara popielniczka też będzie pasowała.

lepus82
01-09-09, 16:04
Popielniczka ze "zwykłego" tunelu jest mała w stosunku do otworu w podłokietniku, moim zdaniem trzeba tam umieścic taki plastik, w który potem wkłada się ta popielniczkę, tylko nie chce wybulić za plastik i że potem nie bedzie pasowało, stąd prośba o foto. dzieki, pozdr.

mirasek
01-09-09, 16:04
Sama popielniczka jest identyczna ale brakuje Ci takiej dodatkowej "obudowy/ramki" popielniczki która w wersji z podłokietnikiem występuje, a w wersji bez podłokietnika popielniczka montowana jest bezpośrednio w konsolę.

lepus82
01-09-09, 19:01
dziek za pomoc, pozdrawiam