Zobacz pełn± wersję : Jak usun±ć kratkę z przedniego zderzaka?
Jak to zrobić tak zeby potem zderzak nie nadawał sie do malowania,czy da sie j± jako¶ wywalić bez cięcia,po jej wywaleniu che włożyć siatex.Z góry dzieki za odp.
mocnym kopem 8)
a patrzyłe¶ czy nie ma tam przypadkiem zadnych zaczepów ... radze spojrzeć
zaczepow to nie ma ale po co ci to. daj siatex na kratke.. bez kratki zderzak straci swoja wytrzymalosc
no ale tak lipnie wygl±da, jesli nie masz zamiaru wycinać tej kratki bo inaczej sie nie da to nie rob nic i zostaw jak jest, wycinasz brzeszczotemi wstawiasz siate od tyłu na najgrubszych oczkach czarn± albo wcale i zostawiasz jak jest!
Czyli brzeszczot + zywica+szpachla i dodzieła THX
tam sa chyba srubki, nie pamietam dokladnie. ale dawaj siatke pod te kratki, bez tego bedzie zle.
ja u siebie wycinalem katowka
jinjet, jakie ¶rubki,mógł by¶ mi to objasnić??
no tak mi sie kojarzy ze ta kratka jest na srubkach, u siebie nie moge juz teraz tego sprawdzic bo mam siatke...
no tak mi sie kojarzy ze ta kratka jest na srubkach, u siebie nie moge juz teraz tego sprawdzic bo mam siatke...
Niema zadnych srubek ani zaczepow zreszta sam Ci wycinalem z tego co pamietam :D Kratki sa zintegrowane wiec to jenda calosc trzeba ostro ciac.
Dobra to jeszcze jedno pytanie czym najlepiej przytwierdzić t± siate do zderzaka??żywic±,czy jakim¶ klejem montarzowym?
Moze byc klej do wklejania szyb.