offgan
26-08-09, 23:31
Witam, mam problem bo dzisiaj nagle zaczol mi wariować predkosciomierz. pokazuje prędkosci z kosmosu pozatym, wskazowka caly czas skacze. Czy ktoś wie co moze być tego przyczyna ? Może czujnik predkosci może coś innego? Sprawdzalem bezpieczniki, ten pod kierownica od zegarow i nic nie pomoglo.
Jeżeli ktś mial podobne problemy, etc. to bylbym wdzieczny za odpowiedź.
P.S Nie znalazłem podobnego tematu w tym dziale
Tak wogole, to wyciagnalem zegary i konsole srodkowa teraz odkrecilem.
I zauwazylem za zegarami takie coś z magnesem obudowane plastikiem z jednej strony (mozecie sie smiac ale nie wiem co to jest, wiem że jak przyłożylem z tylu zegarow to predkosciomierz zaczol skakać). Ta czesc miala kabelek ktory dochodzil do okolic lewarka zmiany biegów i zakoczony jest taka jakby wtyczka podłużną,, hmm może to jakis czujnik, wisial sobie luzem, i tak naprawde nie wiem o co biega :D
Jest ktoś na tym forum kto to ogarnia :P heh
Jeżeli ktś mial podobne problemy, etc. to bylbym wdzieczny za odpowiedź.
P.S Nie znalazłem podobnego tematu w tym dziale
Tak wogole, to wyciagnalem zegary i konsole srodkowa teraz odkrecilem.
I zauwazylem za zegarami takie coś z magnesem obudowane plastikiem z jednej strony (mozecie sie smiac ale nie wiem co to jest, wiem że jak przyłożylem z tylu zegarow to predkosciomierz zaczol skakać). Ta czesc miala kabelek ktory dochodzil do okolic lewarka zmiany biegów i zakoczony jest taka jakby wtyczka podłużną,, hmm może to jakis czujnik, wisial sobie luzem, i tak naprawde nie wiem o co biega :D
Jest ktoś na tym forum kto to ogarnia :P heh