Zobacz pełną wersję : roznice w zawieszeniu eu7/8
czy sa jakies roznice w zawieszeniu w eu7/eu8 (5d) pomiedzy 1.4, 1.6 i 2.0? chodzi mi przede wszystkim o amortyzatory/sprezyny
czy sa jakies roznice w zawieszeniu w eu7/eu8 (5d) pomiedzy 1.4, 1.6 i 2.0? chodzi mi przede wszystkim o amortyzatory/sprezyny
przyłączam sie do pytania...
mam podejrzenie że 2,0 VSA jest sztywniejszy.. tylko czy można go plug'n'play do 1,6
chce utwardzić pontona
ale vsa to jest chyba system elektroniczny, mi chodzi przede wszystkim o mechanike
ale vsa to jest chyba system elektroniczny, mi chodzi przede wszystkim o mechanike
chodzi o model ;-) w polsce 5D 2.0 nazywal sie 2.0 VSA
byly w polsce w ogole 2.0?
wszędzie w Europie 2.0 nazywało się VSA... w PL chyba nie było w oficjalnej sprzedaży - cena była mało konkurnecyjna
notabene 1,6 eu8 też do tanich kompaktów nie należało
wszędzie w Europie 2.0 nazywało się VSA... w PL chyba nie było w oficjalnej sprzedaży - cena była mało konkurnecyjna
notabene 1,6 eu8 też do tanich kompaktów nie należało
2.0 w 5d w niemczech nazywalo sie sport :D
Z tego co pamietam to byl w cennikach w Honda PL, jezeli cokolwiek sie sprzedalo to w jakis sladowych ilosciach bo to bylo w porownywalnej cenie albo drozsze od accorda :eek:
Edit:
zanalazlem - cena z konca 2004 roku 87.400 PLN, accord 2.0 Comfort 90.900
no dobra, to tylko sie nazywalo vsa, czy mialo tez i system vsa?:confused:
no dobra, to tylko sie nazywalo vsa, czy mialo tez i system vsa?:confused:
nazywało sie VSA i miało system VSA... domyślnie w standardzie
chyba tylko 2.0 w europie miało VSA ale nie typeR
w stanach si 2.0 3d też chyba mógłmieć VSA
nazywało sie VSA i miało system VSA... domyślnie w standardzie
chyba tylko 2.0 w europie miało VSA ale nie typeR
w stanach si 2.0 3d też chyba mógłmieć VSA
Ostatnio ktos pisal, ze w 1.7 w dyszlu sie pojawial VSA. Jest kilka egzemplarzy na mobile :D
ok, vsa omowione:] no to jeszcze czekamy na info co do kompatybilnosci zawieszenia 1.4/1.6/2.0
czyli np zestaw teina do 1.6 podejdzie do 1.4? no to ok:)