Zobacz pełną wersję : Dokładkai z laminatu - czy ktoś taką ma?
Witam!
Planuję zakup dokładek do zderzaków.
Na allegro jest sprzedawca który posiada w swojej ofercie takie dokładki z laminatu.
Widziałem, że co jakiś czas ktoś kupuje je, więc mam pytanko czy może jest ktoś na forum kto zakupił tą dokładkę u tego sprzedawcy i napiszę opinie o niej, o jej wykonaniu i czy nie trrzeba jej rzeźbić przed założeniem?
link do aukcji: http://allegro.pl/item719116831_honda_civic_vi_gen_spojler_pod_zderz ak_przod.html#gallery
Mialem taka dokladke,wykonanie raczej marne,troche trzeba sie nameczyc,nigdzie nie przywalilem a dokladka dostala pekniecie male na dole...teraz mam dokladke ABS'owa i jest o niebo lepiej!Warto dolozyc te 70zl!
Pozdrawiam
Oki, takiej opini oczekiwałem :) Dzięki
Co prawda nie do 3D ale do 5D dowiadywałem się od kolegów którzy posiadają właśnie dokładki od tego sprzedawcy. Podobno bezproblemowe. Pasują, wykonanie w porządku. Jednak podobno mają wadę. Zwłaszcza przednie - przy uderzeniu np. kamykiem - pęknie, a nawet może dziura zrobić się w dokładce. W przypadku np puknięcia w krawężnik nie podda się (jak dokładka oryginalna) - tylko pęknie.
Naczytałem się opinii, że warto zainwestować w laminat dokładek tylnych czy progi, ale przednia tylko oryginał.
Przednia tylko poliuretan, material 100 razy lepszy i wytrzymalszy niz abs!
Przednia tylko poliuretan, material 100 razy lepszy i wytrzymalszy niz abs!
Gdzie ty w Polsce znajdziesz poliuretan?? Niestety nie mieszkamy w USA gdzie części do hond jest od... bardzo dużo :P:P
Ja kupuje z ABSu kiedyś może sprowadzi się coś ze stanów jak będzie kaska.
Ziomus wystarczy dobrze szukac, czesto Tu na forum sprzedaja takie dokladki to po pierwsze, a po drugie sa tu ludzie ktorzy Ci je sprowadza w tydzien! wiec gdzie jest problem!
U mnie lezy nowka nieuzywana z poliuretanu do 96-00 3D na tyl jakby ktos chcial :)
a dasz jakąś fotkę? Może kupię :D
Troche odgrzebales kotleta kolego. Jak Cie interesuje jakas dokladka z poliuretanu to napisz pw.