Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : check engine w D15z1

kozik555
30-04-06, 20:30
Witam mam taki problem z nie swiecącym sie check engine zarówka sprawdzona wszystkie kable w komoze silnika i nie ma nic takiego co by mogło pomóc w zlokalizowaniu przyczyny nie mam nawet jak zrobic samodiagnostyki moze cos z kompem ale autko pali dobrze przyspiesza do 100 w 9.5 s oleju tez nie ubywa moze wie ktos jak to naprawic.

a gdzie wogóle jest umieszczony komp w komoze silnika troche głupie pytanie :mrgreen:

sajmon1100
30-04-06, 23:21
Witam mam taki problem z nie swiecącym sie check engine zarówka sprawdzona wszystkie kable w komoze silnika i nie ma nic takiego co by mogło pomóc w zlokalizowaniu przyczyny nie mam nawet jak zrobic samodiagnostyki moze cos z kompem ale autko pali dobrze przyspiesza do 100 w 9.5 s oleju tez nie ubywa moze wie ktos jak to naprawic.

a gdzie wogóle jest umieszczony komp w komoze silnika troche głupie pytanie :mrgreen:
komp jest po prawej stronie pasazera po dywanikiem (tam koło schowka) -a co do samodiagnostyki moze w kompie cos nie tegez ,wluz drugiego kompa i zobacz czy zadziala...

kozik555
01-05-06, 00:23
A skąd wziąsc drugiego kompa :cry: a zeby sie do niego dostac to musze sciągnąc całą wykładzine?

rooty
01-05-06, 10:22
A skąd wziąsc drugiego kompa :cry: a zeby sie do niego dostac to musze sciągnąc całą wykładzine?

Podwin najpierw wykladzine pod nogami i sciagaj w tyl. Jesli musisz to sciagnij zatrzaski z progow.

lukass
01-05-06, 14:48
Miałem kiedyś dokładnie ten sam problem...kupiłem nowy komputer..podłączyłem i jest wszystko ok. Tak też polecam zrobić ale najpierw upewnij sie ze ten co masz jest uszkodzony.. Pozdr..

kozik555
01-05-06, 16:07
Juz wszystko gra swieci jak nalezy mozna zamknąc.