Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Podnoszenie parej szyby elektrycznej

kiler113
05-08-09, 21:26
Mam pytanko

mam szyby elektryczne i lewa moge podniesc/opuscic calkowiecie jedym pyknieciem przycisku natomiast prawej nie
czy to u mnie cos nie dziala czy tak jest w Vg??

raq22100
05-08-09, 21:29
W prawej mozesz jednym kliknieciem podniesc i oposcic? Ja u siebie moge tylko opuscisc po kliknieciu. Tak ma być, tylko drzwi od kierowcy tak mają, odpowiada za to cala centralka, znajdujaca sie w drzwiach kierowcy.

pzdr,

kiler113
05-08-09, 21:35
no od kierowcy to moge opuscic i podniesc jednym pyknieciem ale od pasazera to musze trzymac caly czas zarowno zeby podniesc jak i opuscic

raq22100
05-08-09, 21:40
prawidłowo ;) Ja w VI gen moge tylko klikniecie opuscic od kierowcy, w gore musze trzymac, a u pasazera i w gore i w dol trzymac ;) Wszystko OK!

voxuran
10-08-09, 09:21
Witam, podłączę się do tematu elektryki szyb. Kupiłem cały zestaw elektrycznych szyb, podnośniki, wiązki, tapicerkę drzwi i przełączniki z rozbitego auta, cena wydała mi się atrakcyjna 350zł. Jest tylko mały problem samochód to anglik więc całe sterowanie było w prawych drzwiach, wiem że prędzej czy później jakoś to wszystko podłączę, może ktoś instalował taki zestaw i podpowie mi czy jest dużo grzebania w tym wszystkim ( pewnie najwięcej w elektryce)