Zobacz pełną wersję : kolektor wydechowy dla EJ9 D14A4 '98
Podobno wszystkie kolektory Civiców z D-serii pasują do siebie, tak? To czy ten kolektor też będzie pasował? Do sedana EJ9 D14A4 '98 oczywiste...
allegro (http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=97899177)
pasuje, tylko z tego co koledzy pisali szkoda na akurat ten kolektor kaski... :(
Simpson_CiViC
21-04-06, 22:38
pasuje, tylko z tego co koledzy pisali szkoda na akurat ten kolektor kaski... :(
Mam ten sam silnik, wieć jaki kolektor polecasz :?: Megan :?:
Zastanawiam się nad 4-2-1 - ile kucyków na oko przybedzię :?:
thx
ja bym sie niebawil w kolektory przy 1,4
ja bym sie niebawil w kolektory przy 1,4
A jakieś propozycje? Tylko nie tłumik za 2000 zł ! Proszę o rozsądne propozycje
A tak przy okazji, to ile wytrzymuje katalizator?
Moja propozycja to uzbieraj kaske i zmen silnik bo to lepsza baza do modyfikacji.
a co do kata to jedz do jakiegos tlumikarza i niech ci sprawdzi jak zyje i bedziesz wszysko wiedzial
Simpson_CiViC
22-04-06, 11:45
Na swapa siana w życiu nie uzbieram więc pozostaje mi rzeżbić w gównie albo dać sobie luz :x
czemu mowisz nigdy kolektor koszt kolo 500-700 jak znajdziesz silnik jak swoj sprzedasz to cos kolo 1500-2000 i juz masz inny moje zdanie
troche nie rozumiem
pasuje, tylko z tego co koledzy pisali szkoda na akurat ten kolektor kaski...
ja mam bardzo podobny(trudno ocenic po reklamowej fotce ale chyba ten sam.producent jakis tez nieznany) za 480zł i dał 6kM-to mało? nie oplaca sie?
wg mnie to bardzo korzystne rozwiazanie...
6KM za 700PLN to moim skromnym zdaniem troszkę sporo kasy jak na osiągi. Ale ja nie idę w osiągi więc może nie będę zabierał głosu ;)
za 480zł i dał 6kM-to mało?
6KM za 700PLN
to jak w koncu ?
nawet za 700 to nie duzo za te konie
ppm nie pij tyle - lepiej idę już spać ;) Nieogarnięty coś dziś jestem ;)