Zobacz pełną wersję : głośniki z przodu
panie i panowie,
wiem ze temat juz byl, ale moze ktos mi powie jak najlatwiej dostac sie do glosnikow z przodu? trzeba cala tapicerke rozkrecac? czy moze ten plastk co jest u dolu wystarczy z zatrzaskow wytracic? z gory dzieki za odpowiedz. pozdrawiam.
Niestety całość.
Dokładnie. Trzeba, odkręcić 2 śruby krzyżowe w uchwycie drzwi, jedną w klamce i wszystko do okoła powypinać z zaczepów. Jeśli masz korbkę do otwierania szyb - jest jeszcze zabawa z wyjęciem zawleczki by zdjąć korbkę.
calosc czyli boczek z drzwi i odkrecamy kilka srobek
Az dziw bierze ze projektanci tak utrudnili uzytkownikom dostanie sie do nich ;/ na szczescie szyby elektryczne takze ominie mnie zabawa z korbka. dziekuje za pomoc!
Az dziw bierze ze projektanci tak utrudnili uzytkownikom dostanie sie do nich ;/ na szczescie szyby elektryczne takze ominie mnie zabawa z korbka. dziekuje za pomoc!
Pamiętaj tylko o wypięciu wtyczki właśnie od szyb elektrycznych :) Mało jest z tym roboty, a w temacie z Hondą Mikefoto masz całą instrukcję :)